Ga naar inhoud

Michelh

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Michelh's prestaties

  1. Beetje late reactie maar hier was ie dan
  2. Hier het logje van hijackthis: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.4 Scan saved at 21:38:38, on 24-2-2013 Platform: Windows 7 SP1 (WinNT 6.00.3505) MSIE: Internet Explorer v9.00 (9.00.8112.16464) Boot mode: Normal
  3. Hoop dat dit het logje is wat je bedoelde.
  4. Hallo forumgangers, Eergisteren startte ik mijn laptop op en zag ik dat nagenoeg mijn hele bureaublad leeg was. Op dit bureaublad stonden al mijn mappen met foto's, films en muziek dus ik zat redelijk in de rats. Dus even op internet kijken en daar zag ik dat al mijn opgeslagen tabbladen e.d. ook verdwenen waren. Na wat googlen kwam ik op dit forum terecht en zag ik in een ander topic staan dat ik even moest zoeken op .jpg en toen kwam ik al mijn fotos weer tegen (stonden gewoon in c/users/******/bureaublad) en die heb ik samen met alle andere mappen die er hoorden weer teruggezet. Nou zet ik gister mijn computer weer aan en zie ik dat weer alles weg is en nu kan ik alle bestanden niet meer vinden. Iemand een idee hoe ik mijn foto's e.d weer terug kan krijgen en/of hoe dit komt? Bedankt alvast voor de hulp!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.