Ga naar inhoud

Stichting21

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Stichting21's prestaties

  1. iEscape, heb ingelogd, anders kan ik mijn vraag ook niets stellen. Ook nu kan ik de discussie niet sluiten, wat doe ik verkeerd?
  2. Beste Dasle, de door je bedoelde knop is het groene driehoekje met de vinkje. Deze werkt niet, krijg verder de melding " fout op de pagina"!
  3. probleem is opgelost, weet niet hoe ik dot binnen pc helpforum moet melden?
  4. Berry, Kwiezie Jullie hint om de xp opnieuw te installeren heb ik opgevolgt. Mijn bestanden ben ik evenwel kwijt maar de laptop werk wel. Mijn dank en vriendelijke groet
  5. Nadat ik een van de 5 mogelijkheden heb geselecteerd gaat de computer opstarten, ik zie eerst het Windows XP logo, naar verloop van een halve minuut zie ik het Dell logo verschijnen, ik zie dan even een zwart scherm met rechtboven F2 en F12 en daarna komt weer de melding dat XP niet kan opstarten omdat ik verkeerd heb afgesloten en dat ik een van de 5 opties moet kiezen. Alle 5 opties heb ik doorlopen met hetzelfde resultaat.
  6. Windows XP start op mijn laptop niet meer op nadat ik verkeerd heb afgesloten. Ook niet na opvolging van de aanwijzigingen van het systeem, te weten ; starten in veilige modus starten in veilige modus met netwerkmogelijkheden starten in veilige modus met opdrachtprompt laatst bekende juiste configuratie windows normaal opstarten Wat kan de oorzaak zijn en nog belangrijker hoe krijg ik Windows XP weer werkend?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.