Ga naar inhoud

Schelte41

Lid
  • Items

    13
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Schelte41

  1. Hallo allen. Na verschillende malen geprobeerd te hebben een update van mijn videokaart te downloaden gelukte het vanmorgen ineens wel. Voor mij een raadsel. De download en installatie verliep voorspoedig. De update was driver versie 14.100.0.0000. Na installatie de HDMI kabel er weer tussen gehangen. Na herinstallatie kreeg ik het scherm zoals in de eerste reactie weer gegeven. Nadat ik het schuifje helemaal naar rechts had gezet was het beeldscherm weer helemaal vol zoals ik het wilde hebben. Iedereen en in het bijzonder Dasle hartelijk dank.
  2. Ik zie hier dat driver versie 13.25.1.0.0 is geïnstalleerd.
  3. Heb ik ook geprobeerd maar ik krijg een schermpje van Catalyst Control Center met de mededeling dat er geen andere instellingen kunnen worden weergegeven. Ik vermoed dat dit bestand beschadigd is. De optie zou zijn dit bestand ergens opnieuw te downloaden en te installeren of een goedkope AMD Radeon videokaart of eventueel een Nividia Geforce GT 610 / 620 aan te schaffen. Deze zijn ook niet zo duur.
  4. Beste lezers. Ik heb hier een Medion Desktop met een Intel Core TM i7-2600 CPU 3.40 Hz Voorzien van 64 bits Windows 8.1 met 6 GB intern geheugen. In deze desktop zit een AMD Radeon HD 5670 videokaart. Na aanschaf van een 24 inch IIyama monitor werd mijn zichtbaar beeldscherm veel kleiner nl. rondom het beeld bleef aan alle kanten een 2 a 3 cm brede zwarte balk zichtbaar. Ik had de monitor aangesloten met een HDMI kabel. De beeldschermresolutie stond op maximaal 1920 /1080. Ik heb van alles geprobeerd maar het beeld werd niet groter. Kreeg wel de mededeling dat Catalyst Control Center geen andere instellingen kon weergeven. Met een VGA kabel aangesloten krijg ik wel een volledig vol beeld. De resolutie is hetzelfde gebleven. Wie heeft een goede tip voor mij. Met HDMI vind ik het beeld toch wel scherper. Alvast mijn hartelijke dank voor het meedenken. S.B. - - - Updated - - - Heb deze post inmiddels verplaatst naar de Hardware vragen.
  5. Beste lezers. Ik heb hier een Medion Desktop met een Intel Core TM i7-2600 CPU 3.40 Hz Voorzien van 64 bits Windows 8.1 met 6 GB intern geheugen. In deze desktop zit een AMD Radeon HD 5670 videokaart. Na aanschaf van een 24 inch IIyama monitor werd mijn zichtbaar beeldscherm veel kleiner nl. rondom het beeld bleef aan alle kanten een 2 a 3 cm brede zwarte balk zichtbaar. Ik had de monitor aangesloten met een HDMI kabel. De beeldschermresolutie stond op maximaal 1920 /1080. Ik heb van alles geprobeerd maar het beeld werd niet groter. Kreeg wel de mededeling dat Catalyst Control Center geen andere instellingen kon weergeven. Met een VGA kabel aangesloten krijg ik wel een volledig vol beeld. De resolutie is hetzelfde gebleven. Wie heeft een goede tip voor mij. Met HDMI vind ik het beeld toch wel scherper. Alvast mijn hartelijke dank voor het meedenken. S.B.
  6. Beste Jion, Bedankt voor de reactie. Sorry dat ik zo laat reageer want ik heb vanaf de nacht van vrijdag op zaterdag tot vanmiddag 17.15 uur geen internet noch telefoonverbinding gehad van de KPN. Kon alleen programma's / cq spelletjes op de Pc doen. In de tijd heb ik geen foutmeldingen meer in beeld gehad zodat ik aanneem dat mijn probleem met genoemde exe bestanden is opgelost. Ik ben huiverig geworden om allerlei programma's op mijn Pc te installeren. Ik wilde het hierbij maar laten en je hartelijke bedanken voor je tips. Ze hebben in ieder geval mij geholpen om mijn probleem op te lossen. Mocht het in de toekomst nogmaals voorkomen dan lees je dat van mij. Met vr. gr. S. B.
  7. Jion. Ik heb vanmiddag na de vorige scan een Trojan Horse file verwijderd. Bij deze scan heb ik geen verdachte dingen aangetroffen. Ik hoop dat ik er nu van verlost ben. Het is nog even afwachten. Is het nog zinvol om de sample nog te uploaden? Met vr. gr. S.B. ================================= Malwarebytes Anti-Malware (-evaluatieversie-) 1.75.0.1300 www.malwarebytes.org Databaseversie: v2013.09.20.03 Windows 8 x64 NTFS Internet Explorer 10.0.9200.16688 Schelte :: SCHELTE [administrator] Bescherming: Ingeschakeld 20-9-2013 19:06:49 mbam-log-2013-09-20 (19-06-49).txt Scan type: Volledige scan (C:\|) Ingeschakelde scan opties: Geheugen | Opstartitems | Register | Bestanden en mappen | Heuristiek/Extra | Heuristiek/Shuriken | PUP | PUM Uitgeschakelde scan opties: P2P Objecten gescand: 405778 Verstreken tijd: 1 uur/uren, 10 minuut/minuten, 23 seconde(n) Geheugenprocessen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Geheugenmodulen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registersleutels gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registerwaarden gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Registerdata gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Mappen gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) Bestanden gedetecteerd: 0 (Geen kwaadaardige objecten gedetecteerd) (einde)
  8. Malwarebytes Anti.doc downloaden Hierbij de link naar het geproduceerde bestand. Met vr. gr. S.B.
  9. [ATTACH]28140[/ATTACH] Deze file is het resultaat van het Zoek progje. Met vr. gr. S. Brouwers Zoek file.docx
  10. [ATTACH]28137[/ATTACH] Bedankt voor de tip. Ik zal het proberen en mogelijk lukt het nu. Met vr. gr. S. B. Logfile of random.doc
  11. Kan ik geen bijlage verzenden want de reactie met het logbestand wil niet verzonden worden. Of wat doe ik niet goed ? Dit berichtje werkt wel goed. Schelte
  12. Het lukt mij niet om de geproduceerde file hier te plaatsen. Ik krijg het niet verzonden. Met vr. gr. S.Brouwers.
  13. LS. Sinds enige tijd geeft mijn Norton 360 in Windows 8 aan dat er .exe bestanden worden gevonden. Ik heb al geprobeerd deze bestandjes te verwijderen maar ze komen telkens weer terug. Met Google kom ik ook niet verder. Het gaat om de volgende bestanden: Ujpuel.exe; Ujepke.exe; Nuewab.exe; Ewudas.exe en Keokde.exe alsmede nog enkele. Wie kan mij vertellen wat dit inhoud en waar deze vandaan komen. Hoe kan ik deze verwijderen ? Alvast mijn hartelijke dank voor het meedenken. S. Brouwers.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.