Ga naar inhoud

Nicolette De Bruijn

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Nicolette De Bruijn's prestaties

  1. Help hoe krijg ik mijn gegevens terug.lampje Brande een paar sec en ging daarna uit. Hij wordt niet meer herkend op de pc. Omega start heel even op zo te horen, 1 sec en hapert daarna . Wat kan ik nog doen om al mijn waardevolle foto's en andere belangrijke zaken terug te krijgen.......?
  2. Heb de omega externe harde schijf van mijn vriendin geleend.Zonder problemen data over gezet.Na een week sluit zij hem weer aan op haar eigen systeem, het lampje Brande heel even een paar seconden.....de p.c. ziet de omega niet,ook mijn laptop signaleerde hem niet meer.als je hem aanzet hoor je heel even dat hij op wil starten en daarna blijft hangen,korte perioden achter elkaar. Kan niet zeggen dat ik hem echt heel hard hoor tikken. Je begrijpt alle foto's, muziek en andere zakelijke gegevens staan er op. Help, wat moet en kan ik nog doen om alle gegevens terug te krijgen...
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.