Ga naar inhoud

fraloo

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

fraloo's prestaties

  1. e-mail van gmail geinstalleerd, heeft het in het begin goed gedaan maar nu opent deze maar voor de helt (dus heel klein)werk met windows 7 en internet explorer 9 - - - Updated - - -
  2. Hallo, Wil graag advies over het kopen van een Laptop/notebook van 17" het geheugen moet minimaal 8 GB zijn de harde schijf 2 TB uiteraard incl. Wifi, Camera ingebouwd, en microsoft 8 en eventueel andere software. De Prijs +- € 1000,- Deze gaat gebruikt worden door een persoon van 73 jaar met helemaal geen ervaring met computer. Welke is een betrouwbare laptop?
  3. Hallo, Als ik mijn gmail programma wil gebruiken, opent deze heel klein, in het venster, het venster zelf opent in zijn geheel, Iemand een idee wat ik moet gaan doen om deze weer normaal geopend te krijgen? Als ik rechtsboven op het vierkantje druk (naast het kruisje voor afsluiten) dan gaat het hele venster klein, druk ik dan opnieuw op het vierkantje dan opent het gmail programma in zijn geheel.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.