Ga naar inhoud

chipiechiken

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

chipiechiken's prestaties

  1. hallo, was ven weg door een drukke schoolweek en omdat ik vandaag naar de computerwinkel moet (omdat er een cd vastzit in mijn pc) zal ik het daar is vragen. Als zij het niet weten wil ik dat hijackthis wel doen.
  2. ik ben aangemeld met mijn windows account, dat ik in begin aangemaakt heb, heb geen firewall en na het uitschakelen blijft het hetzelfde (tenzij ik het niet goed heb uitgeschakeld, heb avg, bij windwows 8 heb ik geen idee waar je dat moet uitschakelen, heb gewoon alles uitgeschakeld bij knopjes: computer, email,internet, ...)
  3. Hallo, na een paar maand windows 8 te gebruiken (stond al op nieuwe pc), wou ik naar de store gaan, die ging niet open en bleef laden met in de hoek het store teken, nu wil ik vandaag skypen, gaat het niet en blijft laden bij het blauwe scherm (was er al een keer op geweest en dan werkte het wel) ik ben radeloos, ik heb al ergens gelezen dat java voor problemen zorgt, heb java verwijdert, werkt nog steeds niet. Heeft iemand hetzelfde probleem? Weet iemand de oplossing? ik zou je énorm dankbaar zijn MVG Merel
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.