Ga naar inhoud

_JustMe_

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door _JustMe_

  1. Het probleem is opgelost, mijn laptop werkt weer zoals het hoort. Toch zou ik graag willen weten waardoor dit nou kwam. Het enige dat ik gedaan heb is de bureaubladachtergrond van mijn pc (ik zit op mijn pc en laptop op hetzelfde microsoft account) veranderd en opeens deed de laptop het weer naar opnieuw opstarten. Iemand alsnog een idee waardoor het fout gegaan zou kunnen hebben?
  2. Hey, ik heb pas geleden een Acer Aspire E1-531 laptop gekocht met windows 8 voor geïnstalleerd. Dit werkte allemaal prima, tot vanmiddag. Ik heb gisteravond per ongeluk mijn laptop afgesloten (normaal doe ik het scherm dicht en gaat de laptop in slaapmodus), maar tijdens het afsluiten sloot ik het scherm en ging de laptop dus in slaapmodus. Ik heb de laptop weer uit de slaapmodus gehaald en daarna duurde het erg lang om af te sluiten. Nu wil ik vanmiddag mijn laptop weer aanzetten, maar windows start niet meer op. Ik krijg wel het Acer logo te zien, maar daarna krijg ik een zwart scherm met alleen maar de cursor. Ik heb al geprobeerd om windows 7 vanaf een cd te installeren, maar als ik de laptop opstart met de cd erin, gebeurt er precies hetzelfde. De cd wordt niet opgestart en windows dus ook niet. Ik hoop echt dat iemand me met dit probleem kan helpen, mijn bestanden staan gelukkig via AcerCloud ook op mijn pc, maar ik vind het erg zonde dat ik mijn net nieuwe laptop niet kan gebruiken. Mvg, Dave
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.