Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

pittelo

Lid
 • Aantal items

  15
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over pittelo

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 31-08-1936

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Window
 • Processor
  Benq
 • Voeding
  internet
 1. Porrelaar, dank je wel voor je snelle reaktie,ik heb gecontrolleerd dat de foto's etc erin staan, maar mijn probleem is als ik welkom bij de kaartenbak krijg dan kan ik hem nergens opslaan , om te controleren of alles klopt, ik krijg hem zelfs niet open om hem te corrigeren, wat doe ik verkeerd? ben nog niet niet bij de biep geweest, want ik moet met de bus, want ik mag voorlopig niet fietsen, ben twee maal gevallen! het is niet vertrouwd! Pittelo.
 2. Beste Porrelaar, Als ik gebruik maak van de rapporten in mijn stamboom, heb ik de keus tussen maak een cd/dvd rapport of via internet,ik krijg dan een kaartenbak en daar kan ik zo weinig mee, want ik kan daar niet meer in werken, voor corecties o.i.d. wat is daar aan te doen? Pittelo
 3. Porrelaar, Sorry dat ik dat er niet bij gezet had, maar ik kwam na het aanmaken van het rapport bij een kaartenbak en die is toendertijd op een cd gezet en die hebben we toen naar de familie gezonden, het had een nadeel achteraf: er stond maar een foto bij de persoon en geen verhaaltje, vandaar dat ik later verder ben gaan zoeken! Pittelo
 4. Porrelaar, bij aldfaer krijg ik het volgende: Het doel van het sjabloon is om op een eenvoudige manier genealogis gegevens te verpreiden aan personen die niet in het bezit zijn van het geneagieprogramma Aldfaer, middels een automatisch opstartbare CD/Dvd of via webside publicatie.Hiervoor wordt van iedere persoon in uw stamboom een persoonskaart gemaakt en optioneel een grafische kwartierstaat. Pittelo
 5. Hallo Porrelaar, dank je voor de heel snelle en duidelijke uitleg,ik heb nog een probleem namelijk Aldfaer heeft wel het woord bestand, maar daar staat: Nieuw,open, sluiten, opslaan, opslaan als,veiligheidskopie maken,importeer Gedcom,exporteer Gedcom, zoek aldfaerbestanden,afsluiten. hen geen Outlook Expresse, maar Mozilla Thunderbird. Pittelo
 6. Heb PrimoPDF ingebracht,als ik nu ga mailen naar andere mensen, moet ik dan XYZ@hetnet.nl uitschakelen zo ja ,hoe doe ik dat dan? Pittelo
 7. Ik heb de stamboom klaar en allerlei foto's en artikelen geplaatst, maar als de gegevens van de stamboom naar familie en kennissen wordt gestuurd, dan worden de foto's en artikelen niet meegenomen! Is daar iets aan te doen?
 8. Heb de laatste keer bij het bijvullen, een nieuwe kleur patroon moeten kopen, omdat hij helemaal leeg was! maar wat betekend: de functie voor het detecteren van de volgende inkt is uitgeschakeld? Pittelo
 9. zie mijn eerste bericht: de inktdetails zijn uitgeschakeld. Heb een cd Canon Pixma MP 160 Setup CD-rom, MCD 2.0 QH7-2511 Windows ja! ik laat de inktpatronen steeds bij vullen! neen, anders geen problemen met de computer.
 10. ik heb een Canon Pixma MP 160 USB001 en als ik de inktdetails wil bekijken krijg ik het volgende: de functie voor het detecteren van de volgende inkt is uitgeschakeld,wat kan ik daaraan doen om dit in orde te krijgen?
 11. Beste mensen, het lukt bij mij niet! jullie schrijven: klik op HyackThis.msi, dat kost enkele seconden, maar dan Bestand HyackThis msi opslaan, daarna kiezen voor uitvoeren, hoe sla ik dar bestand op? want als hij op mijn PC staat en ik klik hem aan, krijg ik geen Save a logfile o.i.d. maar uitgever onbekend.
 12. Beste Jean Pierre, Zodra ik HijackThis msi wil downl. geeft hij wel aan dat het enkele seconden tijd neemt, maar ik heb moeite met het opslaan en de snelkoppeling naar het bureaublad.wat doe ik verkeerd?
 13. pittelo

  tcbhn

  ik krijg elke keer met opstarten computer de melding:In tcbhn is een fout opgetreden, met een lang verhaal. nu heb ik via internet een bedrijf gevonden die al mijn fouten uit de computer wil halen, het is het bedrijf TuneUp en gezeteld in Duitsland. Heb ik hier fout aan gedaan?
 14. Hoe verwijder ik het programma MyStart Incredibar en ik heb AVG 2013,maar wordt iedere keer lastig gevallen, omdat mijn computer veel fouten heeft en zij eerst een betaling van mij vragen!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
 • Nieuwe aanmaken...