Ga naar inhoud

snowi

Lid
  • Items

    161
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over snowi

  • Verjaardag 27-02-1948

Profiel Informatie

  • Geslacht
    Geen info
  • Land
    België

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 8.1
  • Monitor
    Samsung TFT 19" 1360 x 768
  • Moederbord
    ACER Aspire TC-120
  • Processor
    AMD A10-7800
  • Geheugen
    8 GB RAM
  • Grafische Kaart
    Radeon R7 240 graphics
  • Harde Schijf
    1 TB Serieel ATA/300
  • Behuizing
    PC-tower

PC Ervaring

  • PC Ervaring
    Weinig Ervaring

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

snowi's prestaties

Meewerkend lid

Meewerkend lid (7/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

5

Reputatie

  1. Sorry! Was vergissing! Topic mag gesloten worden.
  2. In mijn Gmail zie ik een contactpersoon niet meer afgebeeld maar wel als ik in de persoonlijke Gmail ga bij diezelfde persoon (is wederzijds vertrouwelijk!), de volgende mededeling: Iemand een idee waarvoor die gele driehoek staat en hoe de Gmailfoto kon uitgeschakeld worden? Als ik, zoals Gmail aanraadt, naar "over mij" ga, kan ik zowat alles instellen naar wens ...behalve dat uitschakelen.
  3. NB nog vergeten: er mag een slotje op!
  4. Sorry Passer, was je nog vergeten te bedanken. Het gaf niet het verhoopte resultaat maar hij gaat alles zo laten. Is veel minder ingewikkeld, zei hij.😉
  5. Weet iemand of het mogelijk is is om x-aantal mappen met underscores in de datum bv. 2019_07_25 om te zetten naar 2019-07-25. Is voor mijn zoon en heeft er zo veel te wijzigen!!! Dat was nog toen hij met Picasa werkte. Dat programma maakte dan mappen aan met zogenaamde underscores of platte onderstreepjes. Het zou me enorm plezieren hem hierbij te kunnen helpen ...
  6. Echt jammer. maar ik zou je vooral willen bedanken voor het mee zoeken naar een mogelijke oplossing! Nog een mooie zondag gewenst! Sowi
  7. Hallo, Heb ik geprobeerd. Eerst op "uit" uitgevinkt en dan de pc uitgeschakeld en terug de pc ingeschakeld en weerom "op" geklikt maar jammer, zelfs na een herstart van de pc zonder gewenst gevolg.
  8. Hallo, Jammer, staat ook bij zo ingesteld zoal in uw voorbeeld. Daarom vind ik het ook zo raar ... Bedankt alleszins om mee te denken!
  9. Hallo Abbs, Ik heb nu via Google Chrome ingelogd en inderdaad! Dat werkt prima! Maar niet in M.Firefox. Dan maar en meer uit nieuwsgierigheid, geprobeerd met het programmaatje "MozBackup" een vroegere BU terug te zetten en nu werkt dat wonderwel ook terug zoals vroeger als ik op de link klik voor mijn FB. Terug rechtstreeks naar mijn FB-profiel/pagina. Maar wat de 2de vraag betreft, 2de kreeg ik steeds melding op mijn vrienden-fotogalerij zeg maar, dat aangaf of er meldingen van die persoon waren binnengekomen en ook hoeveel. Vb staat er dan bij zo een foto een getal van 1 tot 10. Nu moet ik steeds per vriend gaan kijken of er iets van binnengekomen is. ...werkt het jammer genoeg nog niet. Waarschijnlijk iets met "instellingen" maar wat weet ik niet. Heb van alles al uitgeprobeerd maar zonder resultaat. Misschien hebt u nog en idee?
  10. Ik had gereageerd op dit antwoord, maar vind het niet terug. Browser Firefox / vaste PC win 10 Login deed ik met een ("oude") link ik M.Firefox -Bladwijzers en na die verwijderd te hebben en terug aangemaakt, lukte het nu wel terug. Doch na het heropstarten van de PC ...weigert hij terug op de link te reageren of rechtstreeks in te loggen, zoals ik mijn vraag heb weergegeven. Ook de 2de vraag werkte niet.
  11. Ik heb een BU (van Easeus) terug moeten zetten van amper 2 weken geleden en sindsdien heb ik wel heel vervelende ongemakken met Facebook. Ten 1ste diende ik vroeger steeds niet terug in te loggen en kwam ik direct en automatisch op mijn FB profiel uit. Nu dien ik steeds en niet enkel na het afsluiten en terug opstarten van de PC maar ook tijdens een doorlopend gebruik van de PC, terug in te loggen met het aanklikken van mijn mailadres + aanklikken van mijn wachtwoord (want dat weet FB dus wel..)maar ook nog eens 2 x op “aanmelden” te klikken. En direct op “wachtwoord onthouden” klikken helpt ook niet. 2de kreeg ik steeds melding op mijn vrienden-fotogalerij zeg maar, dat aangaf of er meldingen van die persoon waren binnengekomen en ook hoeveel. Vb staat er dan bij zo een foto een getal van 1 tot 10. Nu moet ik steeds per vriend gaan kijken of er iets van binnengekomen is. Kan iemand me helpen a.u.b.?
  12. Porrelaar, Vooreerst wil ik je danken voor je bereidwillige hulp. Dat ik een leek ben hoefde ik je niet te zeggen veronderstel ik☺ Maar na de installatie zoals je aangaf en even uitproberen met een Word-testdocument en een testmap, werkt alles prima! Snowi
  13. Porrelaar, Dank alvast voor uw reactie. Ik heb al de gegevens goed doorgegeven zodat ik een code ontving per mail. Maar voor de rest is het gissen. Noch bij Downloads in mijn browser (Mozilla Firefox), noch in Downloads in Verkenner zie ik iets van installatie of 'set up'. Ook het opnieuw opstarten brengt geen oplossing. Ook gekeken op mijn 'C'-drive in de mappen 'program files en 'program files (x86) maar niets te vinden. Hebt u enig idee waar of hoe ik die installatie kan voltooien?
  14. Ook nog iets dat ik nu ondervind: En als ik op de gewone en voor iedereen toegankelijke website klik, https://www.axcrypt.net/nl/ ,krijg ik de mogelijk in te loggen ...maar krijg dan de keuze tussen mijn opgegeven mailadres en/of de keuze van mijn wachtwoord dat dan duidelijk te lezen is! (in het nu door mij verborgen vakje) Dat kan toch niet de bedoeling zijn! Zo kan iedereen mijn wachtwoord lezen!
  15. Ik heb de proefversie van ‘axcrypt’ gedownload en een account aangemaakt met wachtwoord waarop ik ook via mail een code kreeg van Axcrypt. Nu wil ik bij wijze van test een document versleutelen, maar zie nergens de mogelijkheid om aan te klikken om te versleutelen. Wat doe ik verkeerd? En via Google gevonden maar ook zonder resultaat bij mij:
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.