Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

snowi

Lid
 • Aantal items

  150
 • Registratiedatum

 • Laatst bezocht

Over snowi

 • Titel
  Lid
 • Verjaardag 27-02-1948

Profiel Informatie

 • Geslacht
  Geen info
 • Land
  België

PC Specificaties

 • Besturingssysteem
  Windows 8.1
 • Monitor
  Samsung TFT 19" 1360 x 768
 • Moederbord
  ACER Aspire TC-120
 • Processor
  AMD A10-7800
 • Geheugen
  8 GB RAM
 • Grafische Kaart
  Radeon R7 240 graphics
 • Harde Schijf
  1 TB Serieel ATA/300
 • Behuizing
  PC-tower

PC Ervaring

 • PC Ervaring
  Weinig Ervaring

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

 1. Porrelaar, Vooreerst wil ik je danken voor je bereidwillige hulp. Dat ik een leek ben hoefde ik je niet te zeggen veronderstel ik☺ Maar na de installatie zoals je aangaf en even uitproberen met een Word-testdocument en een testmap, werkt alles prima! Snowi
 2. Porrelaar, Dank alvast voor uw reactie. Ik heb al de gegevens goed doorgegeven zodat ik een code ontving per mail. Maar voor de rest is het gissen. Noch bij Downloads in mijn browser (Mozilla Firefox), noch in Downloads in Verkenner zie ik iets van installatie of 'set up'. Ook het opnieuw opstarten brengt geen oplossing. Ook gekeken op mijn 'C'-drive in de mappen 'program files en 'program files (x86) maar niets te vinden. Hebt u enig idee waar of hoe ik die installatie kan voltooien?
 3. Ook nog iets dat ik nu ondervind: En als ik op de gewone en voor iedereen toegankelijke website klik, https://www.axcrypt.net/nl/ ,krijg ik de mogelijk in te loggen ...maar krijg dan de keuze tussen mijn opgegeven mailadres en/of de keuze van mijn wachtwoord dat dan duidelijk te lezen is! (in het nu door mij verborgen vakje) Dat kan toch niet de bedoeling zijn! Zo kan iedereen mijn wachtwoord lezen!
 4. Ik heb de proefversie van ‘axcrypt’ gedownload en een account aangemaakt met wachtwoord waarop ik ook via mail een code kreeg van Axcrypt. Nu wil ik bij wijze van test een document versleutelen, maar zie nergens de mogelijkheid om aan te klikken om te versleutelen. Wat doe ik verkeerd? En via Google gevonden maar ook zonder resultaat bij mij:
 5. Dan k je wel Kape en de anderen! Ik heb het gevraagd en bij enkele waarbij het niet lukte komt het omdat ze zoals u zei, hun privacy op "niet openbaar" hadden geweizigd. Topic mag .
 6. Het betreft een reeks foto’s die ze me toezond. Het wordt volgende maand mijn schoondochter en gezien de goede verhouding tussen ons denk ik dat ze me, indachtig dat ik mijn mooiste en beste geschenk, namelijk mijn zoon, wegschenk, geen moeite zal nalaten het beste te doen Ook zeer merkwaardig is dat zowel bij mijn zoon als bij haar (het meisje van de link dus) ik op hun FB-pagina maar tot eind 2017 kan kijken, ondanks dat ze er intussen al veel meer hebben opgezet de voorbije maanden. Maar bij andere vrienden van mij bij FB lukt het wel. En nogmaals want ook dat kan natuurlijk belangrijk zijn, maar de verstandhouding is opperbest en in alle vriendschap en MOET een vergissing of “mankement” zijn bij FB. Maar dewelke ...?
 7. Ik weet niet goed waar mijn vraag te plaatsen maar gok dat ik (hopelijk) hier goed zit. Ik ontvang in mijn (Thunderbird-)mailbox een link van een Facebookvriendin om te openen maar dat wordt door FB geweigerd. (zie printscreen a.u.b.) Iemand een idee wat de reden daarvoor is? de link is: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10157416438363047&set=a.10157142337548047.1073741842.690168046&type=3&theater Voor de rest kan ik gewoon op FB zonder problemen. Ik gebruik de browser Mozilla Firefox.
 8. Kweezie Wabbit, Het is me gelukt! Met mijn BU-programma EaseUS ben ik enkele BU-’s teruggegaan en telkens per één BU terug om zoveel mogelijk “te behouden”, tot er uiteindelijk een restore was die wel toeliet de “apps & onderdelen” te openen! Ik had wel enkele progjes in die voorbije periode geïnstalleerd en wou daarom vermijden dat te verliezen in de hoop het zo opgelost te krijgen. Maar de “installatie mislukt” van de updates bleef maar verder verschijnen. Ik heb nu mijn ontbrekende progs terug geïnstalleerd en de antivirusprogs zoals Avast en Malwarebites enz bijgewerkt en nog enkele dingen en blijkbaar was het dan toch de moeite want de vele nu ontbrekende updates van win 10 werden nu wel zonder problemen uitgevoerd. (vroeg wel wat tijd, maar het waren er dan ook wel velen) Het heeft me wel bijna een dag bezig gehouden maar de hoop en verwachting dat nu alles OK is, was het proberen waard. Ergens moet er iets fout gegaan zijn maar waar of wat speelt nu geen rol meer. Het is opgelost. Wel wil ik u uitzonderlijk bedanken voor de hulp temeer daar je zelf Win 10 niet gebruikt, en toch me trachtte voort te helpen. Dus een dikke en gemeende merci!! en ook aan iEscape! Dit topic mag afgesloten worden. (en hopelijk voorgoed!)
 9. wel, dan krijg ik zoals boven getoond, de volgende kader/venstertje : en nog verder dus enkel het Excelblad nog als laatste mogelijkheid om te openen ...
 10. klikken op de update KB4040724 geeft: en klikken op "meer informatie" geeft: https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4040724/windows-10-update-kb4040724 September 25, 2017—KB4040724 (OS Build 15063.632) Improvements and fixes This update includes quality improvements. No new operating system features are being introduced in this update. Key changes include: Reliability improvements and fixes for cellular connectivity. Addressed issue in Microsoft Edge where on first launch after installing KB4038788, or periodically thereafter, users may observe performance issues or unresponsiveness until the next launch of the browser. If you installed earlier updates, only the new fixes contained in this package will be downloaded and installed on your device. For more information about the resolved security vulnerabilities, please refer to the Security Update Guide. Known issues in this update Symptom Workaround Installing KB4034674 may change Czech and Arabic languages to English for Microsoft Edge and other applications. Microsoft is working on a resolution and will provide an update in an upcoming release. How to get this update This update will be downloaded and installed automatically from Windows Update. To get the standalone package for this update, go to the Microsoft Update Catalog website. File information For a list of the files that are provided in this update, download the file information for cumulative update 4040724. (zie Excel-bijlage a.u.b.) 4040724.csv Eigenschappen Artikel-id: 4040724 - Laatst bijgewerkt: 26 sep. 2017 - Revisie: 20 De informatie in dit artikel is van toepassing op: Windows 10 Version 1703
 11. Windows updates.docxEerst naar updates gezocht en kreeg volgende melding dat alles OK is. Doch direct daarop begint hij uit zichzelf toch nog naar updates te zoeken met volgende melding: (blijft lang hangen op 4% om dan pas verder te gaan) Dan na de updates kreeg ik volgende melding:. En na voltooiing terug gekeken bij Win updates" en de melding : Ook heb ik updates geschiedenis geopend en tot mijn verbazing zijn er een aardig aantal mislukt. zie document bijlage. Windows updates.docx Wel stelde ik vast in de voorbije periode, dat ik melding kreeg om updates voor het afsluiten toe te laten en naderhand bij een heropstart de melding te wachten om de updates te laten uitvoeren, dus de normale gang van zaken, maar waarbij het me verbaasde dat na die melding plots die update al gedaan was en direct werd overgeschakeld naar mijn bureaublad daar waar anders er toch een beetjes tijd overeen gaat voor de installatie, .maar gezien dat soms wel meer dan een keer per dag kon gebeuren dacht ik dat de updates uit kleinere “stukjes” bestonden en schonk er verder geen aandacht aan. Gelukkig lees ik op https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4018124/windows-10-update-history?ocid=update_setting_client : Windows 10 is een service, wat inhoudt dat de software automatisch wordt verbeterd via periodieke software-updates. Meestal hoeft u niets te doen. De updates worden automatisch gedownload en geïnstalleerd zodra ze beschikbaar zijn. Als u de meest recente update installeert, ontvangt u ook eerdere updates die u mogelijk hebt gemist, met inbegrip van belangrijke beveiligingspatches. Hopelijk komt het nog ooit goed. Want ook nu weer geprobeerd de “apps en onderdelen” te openen ...maar met hetzelfde verschijnsel. T.t.z. niets. Even een flitts van het normale weergavebeeld van “apps en onderdelen” en direct terug het bureaublad.
 12. ik heb een update gedaan voor Freemake. Windows updates ...tja, wat is normaal? de laatste dagen zij n er wel bijna dagelijks (kleine?) updates geweest, waarbij de pc werd gevraagd niet af te sluiten en er begonnen werd met de updates maar redelijk vlug kreeg ik, kwestie van een 10-tal seconden, dan het gewone bureaublad terug. Er werd niet "afgeteld" zoals meestal gebeurt, maar misschien ook niet nodig doordat ket kleine updates waren? Kan ik dat ergens vaststellen dat de updates normaal gebeurden?
 13. Nu met streepje in de goede richting ...: (sorry daarvoor) En toch blijft hij koppig hangen op 18% En het bestandje: sfcdetails.txt
 14. Toch wel, ik had de opdrachtprompt geopend als administrator en sfc /scannow geactiveerd. Dan geprobeerd in veilige modus met dit als resultaat: En terug gewoon opgestart en dan hetzelfde geprobeerd: En wat later nog eens geprobeerd met findstr /c:"[SR]" %windir%\Logs\CBS\CBS.log > "%userprofile%\Desktop\sfcdetails.txt" maar kreeg ik de melding ...dat de scan- en herstelactie aan het lopen was met uiteindelijk een kladbloktekst met informatie over dat proces op het bureaublad! sfcdetails.txt Hoewel, als ik daarna nog eens datzelfde probeerde zoals ik in het begin van mijn topic beschreef, blijft toch alles hetzelfde en verdwijnt kort na het opstarten weer het scherm. En als er geen fouten te merken vallen in de klasbloktekst, zou het misschien helpen dat ik een logfile (?) maak?
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.