Ga naar inhoud

Clex

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Clex's prestaties

  1. beste, ik gebruik AVG, maar bij het uitschakelen van deze virusscanner blijft hetzelfde probleem zich voordoen, hieronder ne printscreen van de foutmelding:
  2. ik heb al met alle andere browsers geprobeerd (firefox, explorer,...) met telkens hetzelfde resultaat, de download wordt onmiddelijk geblokkeerd of verwijdert
  3. Euhm neen, ik gebruik google chrome momenteel en daarbij opent hij de download linksonder en nog voor er iets gedownload wordt komt er mislukt - geblokkeerd
  4. Best berry, Alvast bedankt voor je antwoord! Het probleem blijft zich echter voordoen...
  5. Beste, Telkens als ik een bestand van internet probeer te downloaden wordt dit onmiddellijk geblokkeerd. Er komt dan een melding Mislukt-Geblokkeerd, dit is bij eender welk bestand dat ik wil downloaden het geval en dit is ook bij eender welke browser ik gebruik... ik heb echt geen idee meer wat ik moet doen om dit op te lossen. Ik gebruik momenteel windows vista. Alvast bedankt!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.