Ga naar inhoud

JanJoost

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door JanJoost

  1. Hi Clarkie, het is opgelost, PC was stoffig vanbinnen, videokaart bijzonder stoffig waardoor de temperatuur teveel opliep en de PC uitviel. Anyway jij bedenkt voor je tips !
  2. Helaas, viel net toch weer uit, temperatuur van de processor schommelt tussen 59 en 63 graden, dat lijkt me vrij hoog. Zou er iets fout met de voeding kunnen zijn
  3. Daar had ik het ook gedaan, maar ik dacht dat : Energieprofiel Actief energiebeheerschema Aanbevolen instellingen Slaapstand Ingeschakeld Schakel monitor uit na: (Bij het aansluiten van netstroom) Nooit Schakel harde schijf uit na: (Bij het aansluiten van netstroom) Nooit Stoppen na: (Bij het aansluiten van netstroom) Nooit Screensaver Uitgeschakeld Slaapstand ingeschakeld ook aangepast diende te worden, maar dat zie ik niet terug als ik Speccy draai. Anyway, ik heb een paar filmpjes laten draaien, 1*28 minuten en 1* 54 minuten en hij ging niet uit. Dus het lijkt verholpen met jouw adviezen Clarkie ! Ik zal het nog wat langer testen maar jij voor dit moment hiervoor bedankt. Oja, wat zijn acceptabele temperaturen voor harde schijf, processor, moederbord ed ?
  4. Schakel harde schijf uit heb ik aangepast, Slaapstand inschakelen, hoe pas ik dat aan ?
  5. Bv schaatsen via NOS site of filmpjes via internet, maar ook bij een afdraaien van een DVD gebeurt het. Enig idee waarom de temperatuur van de videokaart niet wordt weergegeven ?
  6. http://speccy.piriform.com/results/iLpklRf0jwxCq32a68JsY3m
  7. Zou het te maken kunnen hebben met de temperatuur van de Videokaart ? En hoe is dat checken ?
  8. Als ik een stream kijk via internet valt het beeldscherm na plm 20 minuten uit. Er zit dan niets anders op dan de computer helemaal uit te schakelen en opnieuw op te starten. Ik kijk via hetzelfde beeldscherm ook TV ( Digitenne ) en heb dan geen last. Ook verwisseln van scherm lost het probleem niet op. Het lijkt op een of andere instelling te zijn die verkeerd staat. Ik gebruik een Scart kabel en HDMI kabel. Iemand enig idee wat te doen ?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.