Ga naar inhoud

Red_Sparowe

Lid
  • Items

    62
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Red_Sparowe's prestaties

  1. Hey, Sinds het MB van mijn pc vervangen werd kan ik geen bestanden meer kopiëren van mijn externe harde schijf naar mijn hdd. Als ik eers naar de SSD schijf kopieer en van daar naar de hdd lukt het wel. Heeft er iemand enig idee wat het probleem zou kunnen zijn? Alvast bedankt Grtz Stefan
  2. Office is nooit geïnstalleerd geweest en voor Windows heb ik een nl versie en buiten de updaten nooit iets extra voor geïnstalleerd...
  3. Ik zal ze verstrekken en dan zien weer wel verder. Ah Spaans dat verklaard.... tja nog nie veel dus
  4. ok, kan dat iets met de problemen te maken hebben? En kan ik de drives zomaar versteken of moet ik dan de BIOS ook aanpassen? Heb je nog iets uit het tekstbestandje van de scan kunnen halen?
  5. Heb ook eens binnenin gekeken. SATA0: DVD-writer SATA1: SSD SATA4: HDD Is dit ok, of moet SSD op de 0 en HDD op 1? Als alles meezit test ik vanavond Ubuntu nog.
  6. Hey, excuses voor de late reactie, tis warm buiten e Ik heb net 4 crashloze dagen achter de rug, vandaar ook geen Ubuntu meer geprobeerd. Gisteren Games For Windows Live moeten installere en sindsdien weer crashes. Ik heb het al terug verwijderd maar de crashes blijven. Ik heb nog eens de sfc /scannow gedaan en er zijn fouten gevonden die niet allemaal hersteld konden worden. Hier het txt-bestandje sfcdetails.txt
  7. Ander stopcontact is geen oplossing. Had ook iets te simpel geweest zeker
  8. SSD gecontroleerd, volgens CrystalDiskInfo is hij voor 100% ok. Zal zo snel mogelijk Ubuntu eens testen en sebiet de pc in een ander stopcontact steken.
  9. Daar ben ik niet meer aan toe geraakt. Zal dat inderdaad nog eens testen. Ik geloof van wel, normaal zijn alle stopcontacten in huis geaard. Ik kan natuurlijk eens een ander proberen. De pc zit wel in een stekkerblok samen met de rest. Hoe zou dit de crashes kunnen verklaren? Tja, daar vrees ik ook al heel de tijd voor maar hoe verklaar je dan dat de crashes zo random zijn en soms een dag of 2 wegblijven? En dat met extra belasting de crashes ook niet uit te lokken zijn? Kan het zijn dat na de uninstall van steam en het terugzetten van het herstelpunt er toch nog wijzigingen achter blijven in het register? De winkel raad me aan om nog een keer t opnieuw te installeren en dan programma per programma te i installeren en dan kijken wanneer de crashes starten. Zal dit nog maar eens doen voor ik het echt toeschrijf aan hardware zeker.
  10. Ik heb drivers voor lan en audio geïnstalleerd, voor de CPU ben ik niet zeker wat ik moet installeren. De driver voor de onboard GPU moet ik ook nog installeren. Van de rest (sata en USB) heb ik ook geen idee of het zinnig is om iets te installeren. Ik heb ook de driver van mijn toetsenbord geïnstalleerd, ondertussen nog wel een crash maar kreeg wel een andere driver als oorzaak precies. Ga nog de software van mijn muis installeren en dan ben ik uitgeklapt
  11. iTunes en nog wat (Starcraft2 en Farcry3) geïnstalleerd en weer een crash.... wat is het volgende om te proberen? Kan dan ook beter mijn Windows 7 terugbrengen zeker. Hoewel de problemen met de wifi wel opgelost zijn nu. Kan het helpen om recente drivers voor mijn moederbord te dowloaden? Kan jij met BSV zien of het om exact dezelfde crash gaat?
  12. Ok, zal ik doen eens ik alles geïnstalleerd heb. Wat is het verschil tussen een systeemimage en een systeemherstelschijf? Is dat enkel het medium waar de backup wordt opgeslagen of zijn er nog andere verschillen?
  13. Ja, Steam update automatisch. Ok, dan begin ik met de rest te installeren op hoop van zegen dan he Kan je me uitleggen hoe ik een systeemimage maak?
  14. Even een update: 2 dagen steam-loos en 2 dagen crash-loos Er staat momenteel enkel Chrome en WhoCrashed (meest gebruikte programma op deze pc tot hier toe) geinstalleerd. Ik ben van plan om het een en ander stuk voor stuk te beginnen installeren. Begin ik nu best terug met steam of probeer ik eerst iets anders.
  15. ik heb gisteren na het verwijderen van Steam nog enkele Windows updates geinstalleerd en drivers geupdated. Ik heb Chrome er nog niet terug afgehaald aangezien ik sindsdien geen BSOD's meer heb gehad. Ik wacht nog even af zoals het nu is, als ik weer een BSOD heb zet ik pc terug naar het vroegste herstelpunt dat ik vind en zie van daar dan wel weer verder. Ik hoop er ooit eens uit te geraken maar ik begin er aan te twijfelen er aan of ik het opgelost ga krijgen. Al zeker bedankt voor de hulp tot hier toe
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.