Ga naar inhoud

Duffy

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Duffy

  • Verjaardag 12-11-1985

Duffy's prestaties

  1. 1 ram latje erin, HD aangesloten en Dvd-rom aangesloten. Computer start nu op maar klopt het dat ik wndows opnieuw moet installeren?
  2. Nee, er komt helemaal niets op het scherm. Geen bios, ... niets.
  3. Graka zit goed ingeplugd vga kabel goed aangesloten Als ik hem helemaal trug naar zijn oude staat zet dan gaat alles wel. kan graka niet in andere pc testen. :s
  4. Ik had eerst een MSI moederbord, type aanduiding weet ik niet direct. AMD sempron processor denk ik (1.6Ghz), asus radeon 9250 gamer edition grafische kaart (met AGP aansluiting).
  5. Goeiedag, ik heb laatst een nieuw moederbord, processor en grafische kaart gekocht. Nu heb ik de hele boel ineen gestoken maar als ik mijn computer nu opzet gebeurt er niets op mijn scherm. Geen beeld :s. Moederbord: Gigabyte GA-M56S-S3 Processor: AMD Athlon 64 X2 6000+ FSB1000 1Mb Grafische kaart: Asus EN8400GS Silent Alle voedingskabels zijn aangesloten zowel de grote als de kleine. Wie kan mij helpen? Oh ja, ik heb geen on-board VGA aansluiting Ik kan de drivers niet op voorhand installeren met men oude moederbord want dan vind hij geen compatibele hardware... Die had nog een AGP aansluiting.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.