Ga naar inhoud

goody

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

goody's prestaties

  1. pff nja kversta er niks meer van. verbonden met mijn wifi netwerk hoor. maar "zune" of gelijk welke app kan geen verbinding maken met pc. kheb eens de zelfde poorten open gezet... zelfde probleem.. kga eens mail sturen naar windows phone zelf
  2. heb ik al allemaal gelezen en geprobeert tprobleem raakt niet opgelost. zou het kunnen dat ik een port moet forwarden ofzo?
  3. dat is normaal allemaal in orde. ik heb verbinding met men wifi netwerk . Maar als ik bv: zune draad loos synchroniseren wil doen dan kan hij men apparaat niet vinden. (ik heb windows phone) als ik op mijn router ip kijk. dan staat men gsm wel in de dhcp client lijst.
  4. ja, normaal wel denk ik . heb hem zelfs in de dhcp reservation list gevoegd. of is het dat niet wat je bedoeld?
  5. Hello , Ik ben nu al het tijdje aan het sukkelen met iets : probeer mijn windows phone verbinding te laten maken met mijn pc (draadloos) maar dit lijkt allemaal te mislukken. ik heb verbinding via wi-fi met mijn netwerk. (waar mijn pc ook op zit) maar als ik programma's of apps zoals 'pocketcam' wil gebruiken, kan ik maar geen verbinding zien te maken. ik gebruik een D-link dir 655 router. veronder stel dat het probleem eerder bij men router licht en niet bij mijn pc of windows. ik heb al een port proberen forwarden, maar lijkt niet echt te lukken. Super ervaren in dit draadloos gedoe ben ik wel niet. Het is dus vooral een draadloos lan dat ik wil gebruiken. bestanden delen enzo heb ik ook al ingeschakeld op netwerkcentrum. Ik versta er niets meer van
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.