Ga naar inhoud

Thijmenskillaz

Lid
  • Items

    15
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Thijmenskillaz

  1. Als ik een video afspeel ook op internet. Haakt het geluid heel erg en er komt een heel raar geluid bij. Iemand een oplossing?
  2. Ach je hebt ook wel weer gelijk want, je ziet gelijk welke site betrouwbaar is en welke niet. Laat het mooi zo..
  3. Ik vind het een beetje storend kan je dat niet weghalen?
  4. Hallo als ik op google iets opzoek komt er bij de site een groen vinkje te staan dat komt door BITDefender hoe haal je dit weg?
  5. Bij het Opstarten Microsoft Outlook krijg ik een melding van Eset dat er iets met Plugin is. Nadat ik OK druk doet hij het gewoon prima maar vind het irritant dat het elke bij het opstarten in beeld komt weet iemand hier een oplossing voor?
  6. Ik heb het zelf al opgelost, heb google chrome gewoon er af gegooit en opnieuw geïnstalleerd.
  7. Het logje heb ik in een nieuw bericht geplakt wat moet ik nu doen? - - - Updated - - - Want het gaat er om dat ik niet op Google enzovoort kan komen ik weet echt niet wat ik moet doen kan please iemand mij helpen.
  8. Ik probeer het toch maar te proberen nu ik die Hijackthis wil openen zegt die he is already running.. - - - Updated - - - Terwijl ik hem geen eens open hem staan..
  9. Nja laat maar ik ga dan wel naar een ander Forum vragen.
  10. Ik snap er namelijk helemaal niks van mag het aub niet met Teamviewer of een ander besturingsysteem wat kan er nou gebeuren, als jij het doet ik zou het namelijk heel graag willen!
  11. Wil iemand dit anders niet via Teamviewer doen ofzo een Admin?
  12. Ik kan hem niet uitvoeren als Administrator. - - - Updated - - - En als met hijackthis scan krijg ik dit is dit wel goed
  13. Hallo ik kan niet komen op sites zoals google,Youtube,Twitter en nog een paar.. want er staat dit: Attention required en ik moet een survey invullen voor dat die weer unlockt word wat moet ik in vredesnaam doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.