Ga naar inhoud

gerritsmekens

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over gerritsmekens

  • Verjaardag 18-04-1955

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

gerritsmekens's prestaties

  1. ik stel volgende vast: ik sluit de externe harde schijf (MEDION,onlangs gekocht in ALDI 1000GB) aan op mijn laptop en hop,ik heb verbinding met internet.Sluit ik hem af,ishet internet weg. De vermeldingen zoals hiervoor aangegeven blijven nog altijd verschijnen bij het opstarten van zowel laptop als PC.Het is op deze 2 apparaten dat ik de externe harde schijf heb gebruikt.Op een andere PC heb ik deze externe harde schijf nooit aangesloten,en daar krijg ik ook de vermeldingen "kan entrypoint apsInitialize van de toepassing wlanapi.dll niet vinden" niet.
  2. melding : Kan entrypoint van procedure apsInitialize niet vinden in DLL-bestand wlanapi. WZCSLDR2.exe meer zie ik voorlopig niet in het opstartkadertje?
  3. Ik krijg sinds enkele dagen deze melding op zowel mijn PC als laptop.Internetten via kabel gaat,met de laptop draadloos gaat niet. Er is netwerk aanwezig,maar verbinding gaat niet.Op PC heb ik XP,op de laptop VISTA; heb servicepack 1 gedownload voor een paar dagen. Wat kan ik ondernemen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.