Ga naar inhoud

p33j33d

Lid
  • Items

    8
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

p33j33d's prestaties

  1. het begint er nu toch wel somber uit te zien: na deeper search na undelete:
  2. hier komt het vervolg: na analyze: na selecteren backup nu is ie met een deeper search bezig, wat ook wel weer een poos gaat duren..
  3. @ clarkie: ja het gaat om een externe harde schijf. geen systeempartitie ik ben nu met testdisk aan het analyseren, dat gaat nog wel even duren en ook voor Passer: ja het liefst wil ik het kunnen oplossen met freeware, want of ik nu betaal voor software of niet, het levert geen garantie dat het werkt voor mij..
  4. hoi Passer bedankt voor je tips... ik er morgen maar weer eens verder mee.. heb nu even geen zin meer eigenlijk kom ik met testdisk niet veel verder .. ik zal morgen nog eens opnieuw analyseren en dan melden wat eruit komt
  5. het gaat hier om een externe harde schijf .. ik heb die recoveryprogramma's alleen gebruikt om te kijken wat er nog op de externe harde schijf staat .. ik heb verder niks overschreven .. mijn vraag is of ik niet gewoon een nieuwe boot sector kan aanmaken.. testdisk geeft deze mogelijkheid aan, maar het werkt niet.. - - - Updated - - - is er niet een optie undelete of unformat? ik werk met Vista
  6. ik had maar 1 partitie waarschijnlijk heb ik de systeempartitie gewist ja... hoe maak ik een image van mijn systeem?
  7. ik heb waarschijnlijk de bootsector gewist .. verder staan er nog wel veel bestanden op, maar ik kan er niet bij ..
  8. hallo ik heb per ongeluk mijn harddisk deels geformatteerd. halverwege heb ik het proces kunnen stoppen. nu blijf ik het bericht krijgen dat ie geformatteerd moet worden voordat ik überhaupt iets kan gaan doen. maar ik wil mijn bestanden niet kwijt. volgens mij moet er een nieuwe boot sector aangemaakt worden: ik heb met testdisk een nieuwe MBR code aangemaakt, maar dit werkt niet. ik krijg verder een bericht in testdisk: invalid FAT Boot sector ( * FAT 16 >32M ) volgens mij moet ik van FAT naar NTFS en een nieuwe bootsector aanmaken, maar hoe? ik werk met windows Vista iemand een idee?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.