Ga naar inhoud

thenille

Lid
  • Items

    18
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

thenille's prestaties

  1. Hallo, Met de google chrome browser. Momenteel is het enkel facebook.com die enkel op mijn pc heel traag is en af en toe vastloopt (ook met microsoft edge en internet explorer).
  2. Hallo, Het probleem blijkt er nog steeds te zijn, maar in minder extreme vorm. Websites laden soms nog steeds veel trager dan normaal.
  3. Hallo, Zo te zien loopt alles opnieuw terug vlotter! Bedankt!
  4. Hallo, Hier het nieuwe logbestand: ZHPCleaner.txt
  5. Hallo, bij deze het logbestand van ZHPCleaner: ZHPCleaner.txt
  6. Hallo, Mijn PC is aangesloten op internet bedraad. Als bijlage de twee logbestanden. Addition.txt FRST.txt
  7. Hallo, Sinds anderhalve week duurt het laden van sommige websites (waaronder facebook) heel erg lang. Een scan met malwarebytes levert niets op. Hebben jullie een idee van waaraan het zou kunnen liggen? Groeten, Nils
  8. Het is nog steeds niet opgelost. Nog altijd ongewenste doorverwijzingen en nieuwe tabbladen. als bijlage 2 screenshots als voorbeeld.
  9. Het emsisoft emergency kit logje a2scan_150519-001509.txt
  10. Hierbij het AdwCleaner scanlogje AdwCleanerS0.txt
  11. Hallo, Op mijn laptop heb ik al een hele tijd last van doorverwijzingen naar ongewenste websites, ongewenste advertentie pop ups, tabbladen en willekeurige woorden die vetgedrukt zijn en doorverwijzen naar advertenties. Het gaat vooral om: reimage repair (windows 7 pc reparatie), ads by couponfactory en one safe pc cleaner. Verder is de laptop ook slomer dan anders. Zelf heb ik reeds scans gedaan met ccleaner maar het lostte niets op. Kan iemand me helpen? Ik heb een RSIT scan gedaan. Het logbestandje voeg ik hierbij. log.txt
  12. Ik ben er van af! Heel erg bedankt voor de snelle hulp! prettige dag verder ;-)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.