Ga naar inhoud

moen-r

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door moen-r

  1. weet hoe een computer werkt maar zodra een probleem de hoek om komt ben ik radeloos soms kom ik er uit maar deze is voor mij echt een raadsel vriend van me heeft onnodige bestanden verwijdert (zou die doen) maar nu elke keer als ik me laptop opstart krijg ik de melding "het sturingsprogramma kan niet worden opgestart omdat sqlite3.dll ontbreekt" dan is mij eerste vraag over welke besturingsprogramma we het hebben? en hoe moet ik dit oplossen hey gaat om een acer aspire 5750G laptop heb wat rond gekeken op dit forum en mij is wel duidelijk geworden dat ik HiJackThis downloaden moet.. maar nu?
  2. weet hoe een computer werkt maar zodra een probleem de hoek om komt ben ik radeloos soms kom ik er uit maar deze is voor mij echt een raadsel vriend van me heeft onnodige bestanden verwijdert (zou die doen) maar nu elke keer als ik me laptop opstart krijg ik de melding "het sturingsprogramma kan niet worden opgestart omdat sqlite3.dll ontbreekt" dan is mij eerste vraag over welke besturingsprogramma we het hebben? en hoe moet ik dit oplossen hey gaat om een acer aspire 5750G laptop heb wat rond gekeken op dit forum en mij is wel duidelijk geworden dat ik HiJackThis downloaden moet.. maar nu?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.