Ga naar inhoud

Ed Aldus

Lid
  • Items

    4
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Ed Aldus's prestaties

  1. Hallo Clarkie Bedankt voor je aandacht voor mijn probleem, de software had ik al geïnstalleerd. Ik ben er nu zelf achtergekomen waar het probleem kan liggen. Je moet bij configuratie het toegangelijkheidscentrum openen. Dan naar het toetsenbord eenvoudiger in gebruik maken. Daar moet aangevinkt staan , u kunt wisseltoetsen inschakelen door de toets numlock gedurende 5 ingedrukt te houden. Bij mij stond deze niet aangevinkt. Nu deze wel aan staat doet het numerieke gedeelte het wel. Je staat daar niet zo bij stil , je komt het haast niet tegen ,mogelijk heb win 8 dat nagelaten als het standaard zo hoort. Vriendelijke dank voor je belangstelling. Voor mij is het zo opgelost.
  2. Met de taal bedoel ik Amerikaans Engels , zo iets las ik op een forum. Op het internet de juiste drivers opgehaald , de help desk van Logitech gebeld en verwees mij naar Microsoft. Het is wel zo dat met de installatie van win 8 gevraagd werd welke taal ik wilde gebruiken. In het configuratie scherm kan je taal aanklikken en deze zoals gebruikelijk in Amerikaans Engels zetten. Ik had het puur alleen in het Nederlands gezet , en gaat het terug zetten. Hoop dan dat dit de oplossing is. Dit ga ik in de loop van de dag doen en zal verslag doen als het heb geholpen.
  3. Logitech MK 520 ja zeker de numlock gebruikt , door tijd gebrek nu ben ik er even mee gestopt. Als ik verder gaat dan ga ik eerst eens kijken of de taal goed staat. Die moet niet nederland staan maar engels toch?
  4. Windows 8 geïnstalleerd over Windows 7 , maar mijn nieuwe toetsenbord daar werkt het numerike gedeelte niet van , alles al geprobeerd niets help en hoop dan op dit form de verlossende oplossing te verkrijgen. En ook ik kan zeggen een ervaren gebruiker te zijn. Ik heb Norton als beveiliging , deze er ook afgehaald maar het hielp niets .Dus ook weer terug gezet.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.