Ga naar inhoud

zerman

Lid
  • Items

    17
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

zerman's prestaties

  1. Ne, ik heb begrepen dat ik daarvoor een sata2usb kabel voor moest aanschaffen. Het is inmiddels gelukt door het aanpassen van een boot setting in de bios. UEFI naar Legacy BIOS, waardoor ik wel gewoon een boot device kon selecteren.
  2. Hallo iedereen, Ik heb een Acer v3-571G laptop. Standaard zit hier een HDD in. nu heb ik een SSD aangeschaft 500GB, deze heb ik in mijn laptop gezet. Als ik de laptop opstart geeft de laptop aan dat er geen bootable device is. Ook opstarten vanaf de cd-rom (ingesteld in bios) lukt niet. Ik krijg meteen het bootmenu scherm, hierin staat geen enkele manier van booten. In de bios wordt de SSD wel herkent en aangegeven. Het gaat om de Samsung 840. Ook heb ik geprobeerd om mijn SSD uit mijn pc erin te zetten, maar geeft enigszins ook geen resultaat, dit is een Vector OCZ 120GB/128GB. De bios settings staat op AHCI. Verder zijn er weinig opties waar ik uit kan kiezen. De laptop is nog maar een paar maanden oud, met win8, 8gb ram, i7, HDD 750Gb van Toshiba. Als er meer info nodig is, hoor ik dat graag! mvg, Jeffrey
  3. Zelf heb ik nog nooit een bios update uitgevoerd. dus weet hier vrij weinig van. Heb je alle usb poorten al geprobeerd? En wellicht dat dit simpele adaptertje kan helpen: ''usb to mouse adapter''
  4. als het kan, kan ik het proberen, maar laten we eerst de cpu hoger zetten. Bij het opstarten geeft mijn processor al aan 3,4 ghz en dan staat er tussen haakjes (3,60 ghz). dit is volgens mij de turbo mode. Als ik nu de multiplier hoger zet tot bijvoorbeeld x35 of x36, is dat dan alles? Of meot ik de voltage ook nog aanpassen?
  5. is je muis aangesloten aan usb of zo een groen rondje? probeer anders een converter er tussen te zetten van usb naar dat groene rondje. Weet niet hoe die dingen heten maar je zal ze geheid tegen komen in een webshop. Als het bij alle muizen hetzelfde is, denk ik dat er een fout in je moederbord zit, wellicht kan een bios update helpen.
  6. je hebt goedkope moederborden, al rond de 40 euro. Het ligt er ook aan of je een usb 3.0 aansluiting erop wil hebben zitten en snelle sata poorten. Als jouw harde schijf sata3 ondersteund, zal je snelheid winst ook groter zijn.
  7. Hallo allemaal! Ik wil graag mijn nieuwe pc, zelf in elkaar gezet, overklokken. Ik heb 2 screens gemaakt van me tempraturen. 1 direct na het opstarten en 1 na het gamen van ongeveer 30 minuten. Direct na opstarten pc: Na gamen: Dit zit in mijn pc: Besturingssysteem Microsoft Windows 7 Ultimate 64-bit SP1 Processor Intel Core i5 3570K @ 3.40GHz Ivy Bridge 22nm Technologie RAM 8,00 GB Dual-Kanaal DDR3 1600@ 664MHz (9-9-9-24) het geheugen draaid op dit moment op 1333, omdat mijn moederbord tot max 1333 ondersteund, hoger zetten in de bios is wel zichtbaar. maar of ik dit hoger kan zetten laat ik graag aan u over, dit durf ik niet zomaar te doen. Moederbord Gigabyte Technology Co., Ltd. H61M-S2V-B3 (Socket 1155) Grafisch L192WS (1440x900@75Hz) NVIDIA GeForce GTX 660 Harde schijven 233GB SAMSUNG SP2504C ATA Device (SATA) 119GB OCZ-VECTOR ATA Device (SSD) Daarbij heb ik 2 fans extra gemonteerd van noctua (80mm aan voorkant, 92mm aan achterkant). De eerste fan op het plaatje is mijn cpu koeler, een standaard koeler die bij de processor zit. de tweede fan zit aan mijn voorkant en is aangesloten op mijn moederbord. de derde fan is niet zichtbaar en is aangesloten aan mijn voeding. Als je meer info nodig hebt, hoor ik dat graag. alvast bedankt voor het helpen
  8. dat klopt, welke categorie kan ik terecht voor overklokking?
  9. Ik ben er inmiddels al achter gekomen. er zit nu vooraan een 80 mm fan en achter een 92mm fan de HDD is nu max 29 graden.
  10. Hoi, Mijn Harde Schijf wordt 50 graden als ik een zware game speel op ultra. Nu wil ik graag een koeler aanschaffen zodat de tempratuur in de kast wat daald, Wat kan ik daar het beste voor aanschaffen? Ik heb een normale kast (zo een familie pc kast ).
  11. Goedenmorgen allemaal , Ik heb vorige week een nieuwe pc zelf geassembleerd. Geheugen: Corsair Vengeance 8GB(2x4GB) DDR3 1600MHz CL9A Moederbord: ga-h61m-d2(s2v)-b3 Het moederbord ondersteund tot max 1333Mhz. Maar ik kan in de bios veel hoger zien. boven de 2100MHz zelfs. Hij stond automatisch op 1066Mhz ofzo. Deze heb ik op 1333 gezet, maar in prencipe heb ik 2x 4gb van 1600MHz sticks. Kan ik deze op 1600MHz zetten zonder problemen te krijgen? Of laat ik het anders stellen: Kan het kwaad als ik het op 1600MHz zet?
  12. Alles is prima gelukt Pc draait lekker vlotjes En...... het lampje brand gewoon heb hem gewoon kunnen aansluiten.
  13. Ik zal nog laten weten of het is gelukt, de bestelling van mijn pc onderdelen is onderweg en kan elk moment binnen komen
  14. Bedankt voor het helpen Ieder geval een mooi antwoord waar ik graag op hoopte. Ik kan dan altijd nog een converter bestellen. Verkopen ze volgens mij niet in Nederland als ik zo op internet rondneus
  15. Dat klopt inderdaad. Ik heb zelf een 2 pin aansluiting en mijn mobo heeft er 3. De mobo heb ik van een vriend gekregen en de led aansluitingen zitten nog aan mijn kast. Ik heb namelijk allemaal nieuwe onderdelen gekocht zodat ik zelf een pc in elkaar kan zetten. Ik wilde dan mijn eigen kast nog gebruiken omdat dit geld bespaarde Ik ga het proberen om hem gewoon aan te sluiten, dit kan verder geen kwaad dan? En als ik hem niet aan sluit? Doet de pc het dan niet goed of is dat alleen het lichtje daar aan staat als de pc ook aan staat..?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.