Ga naar inhoud

demjo

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

demjo's prestaties

  1. ik denk dat er niets meer aan te doen is. In ieder geval bedankt voor de nuttige tips.
  2. Het bestand is te groot om te openen in kladblok. In outlook bestaat de mogelijkheid beschadigde pst.bestanden te herstellen. Zou dit ook bestaan voor outlook express?
  3. De vermelding 'bak-bestand' blijft behouden als ik er .dbx aan toevoeg. Het icoontje verschilt van een gewoon dbx bestand. Vandaar dat ik vermoed dat er geen omzetting naar dbx gebeurt.
  4. Dit lost het probleem niet op. In feite zit het bak - bestand in een gecomprimeerde map die eerst moet uitgepakt worden. Wanneer ik daar de extensie .dbx aan toevoeg verandert er niets aan het icoontje en blijft het bestand vermoedelijk een bak bestand. Is er een andere mogelijkheid om de omzetting naar dbx te doen?
  5. Het aanbrengen van de extensie dbx verandert niets aan de benaming 'bak bestand'. Bovendien heb ik naast postvak in.bak ook het bestand postvak in.dbx met juist dezelfde omvang.
  6. Met 'zoeken' vind ik postvak in.bak op de normale locatie met de melding dat dit bestand werd gewijzigd (op het moment de het comprimeren werd gestopt). Ik vraag mij af waarom er geen melding van wijziging wordt gemaakt op het moment dat ik mijn back up ingevoerd heb.
  7. neen, de backup gebeurde op een externe harde schijf. Maar ik vrees dat het onderbreken van het comprimeren de bestanden zal gewist hebben. Misschien zitten ze nog ergens op de harde schijf. In ieder geval ook met 'recuva' vind ik niets terug.
  8. Dit heb ik al nagekeken en er zit niets in de prullenbak.
  9. Het comprimeren van outlook bestanden werd afgebroken door mij. Gevolg: de e-mails in 'postvak in' zijn verdwenen. Ik had een back-up van outlook van een paar weken geleden en kon op die manier een groot aantal mails terughalen. De mails van de laatste weken vind ik niet terug. Is er een manier om nog niet volledig gecomprimeerde mails terug te halen in outlook express?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.