Ga naar inhoud

vandesande

Lid
  • Items

    37
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

vandesande's prestaties

  1. Ik gebruik Thunderbird emailclient om mijn mails te kunnen lenzen en verzenden voor al mijn accounts. Mijn vraag is nu : kan ik de mails (inkomend en uitgaand)in een bestand opslaan op mijn externe harde schijf? Op die manier ben ik zeker dat bij een eventuele crash van mijn hd, mijn mails niet verloren zullen gaan.
  2. Ik gebruik Avast security. Als ik een mail wil verzenden met Thunderbird dan krijg ik de volgende mededeling : connections limit in avast exceeded. Bij Avast krijg ik geen antwoord op mijn vraag. Kan iemand me helpen? Alvast bedankt.
  3. Aangezien mijn live.be account is verdwenen heb ik noodgedwongen een overstap moeten maken naar Outlook 2016. Mijn vraag : Ik wil een groep emailadressen samenbrengen in 1 groep (gemakkelijk, dan hoef ik maar 1 mail te verzenden naar alle leden. Hoe begin ik hieraan? Ik kan nergens iets vinden hieromtrent.
  4. Bedankt Passer voor het snelle antwoord. Ik heb alles eens nagekeken en denk dat Ik EaseUs ga gebruiken. Weet jij misschien waar ik een nederlandstalige handleiding kan vinden? Mijn kennis van het Engels is wat dat betreft zeer miniem...
  5. Ik ben op zoek naar een goed (gratis?) backup-programma voor mijn pc (Windows 7). Ik heb na eni zoeken op internet 2 mogelijkheden geselecteerd ;: EASE US TODO en BACKUPMAKER Heeft iemand ervaring met één van deze programma's? Zou iemand me hiermee kunnen helpen? Hte is de bedoeling dat ik van bespaalde bestanden een backup zou nemen : eerst een volledige van deze bestanden en daarna een incrementele of differenriele backup eldag dag op een bepaald uur. Hoe begin ik hieraan en wat is het beste : incrementeel of differentiël? Alvast bedankt.
  6. Het lukt al een beetje. Ik ben er nog niet volledig uit, maar dat komt wel. Bedankt voor de info. Item mag nu afgesloten worden.
  7. Beste, Ik krijg hier een reclame voor Incredimail te zien... Klopt dit?
  8. Ja, uiteraard heb ik wifi. En ja, ik ben draadloos op internet.
  9. Beste Clarkie, Wat uw vraag omtrent de USB aansluiting betreft : de usb-aasluiting is voor de oplaad van de accu.In de handleiding staat geschreven dat de bijgeleverde usb kabel kan gebruikt worden om de accu op te laden. Anders kan de schijf opgeladen worden via stopcontact, maar aangezien ze toch op de pc staat, is het handiger om ze via de usbpoor op te laden. Het model : 1000GB wifi harde schijf : Madion Life S89044 (MD 87890)
  10. Ik kocht een externe harde wifi schijf van Medion (1000 gb). Ik kan ze wel als externe hd gebruiken, doch geen wifi te besperuren, ondanks dat ze aan mijn pc is gekoppeld met bedrading via USB. PC is Windows 7 Kan iemand mij hierbij helpen?
  11. O.K. dan kan ik gerust zijn. Vriendelijk bedankt voor de inspanningen.
  12. Als ik klik, komt er Sagem fcf5 staan. Voor het tweede (Scarlet box) denk ik :oei, oei, dat is Latijn voor mij. Kan ik dat ergens vinden?
  13. Het zou nu moeten gelukt zijn, zie knipsel.PNG in bijlage. Mijn netwerk is nonno Ik werk inderdaad met Scarlet
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.