Ga naar inhoud

silverbelletje

Lid
  • Items

    64
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door silverbelletje

  1. Hey, Ik heb de drastische methode gebruikt en heb hem naar fabrieksinstellingen teruggebracht. Ik hoop maar dat ze geen heel belangrijke gegevens mist. 🥴 Ze is afgestudeerd dus school gegevens heeft ze niet meer nodig en foto's zitten vooral op haar iPhone. Ik probeerde nog via bestanden behouden maar dit lukte me niet en ben niet geduldig genoeg geweest verder af te wachten. Alhoewel ... ik heb hier best al enkele uren tijd ingestoken de voorbije week. Iedere bijdrager aan dit topic wil ik in ieder geval heel erg bedanken!! Mijn kennis van de computer is er in ieder geval weer op vooruitgegaan. Lieve groetjes, Silverbelletje.
  2. Intussen kan ik zonder wachtwoord verder 😀 maar krijg laptop nog steeds niet aan de praat.🥴 In opdrachtprompt heb ik bootrec /fixmbr en bootrec/fixboot uitgevoerd maar hij gaf bij dit laatste aan 'toegang geweigerd'. Ik voerde ondertussen ook een snelle systeemtest uit (zie bijlage) Bij opstart Windows setup is het de bedoeling dat ik 'computer herstellen' aanduid en dus niet installeren aanvink. Of is dat ook een mogelijkheid?
  3. Hey, ik denk dat ik dit goed aangepast heb maar er verandert nog steeds niets. 😔
  4. Hallo iedereen, Lazesoft recovery password gedownload op usb maar geeft geen oplossing, er gebeurt niks als ik deze in defecte computer plaats. Jullie mogen dit topic afsluiten van mij, ik breng hem dan toch ergens even binnen vermits ik zelf geen kabel heb om de 2 laptops te verbinden en ik deze kost van aankoop, waarvan ik niet eens weet of het zal bijdragen, niet wil maken. Groetekes, Silverbelletje
  5. Beste iedereen, dank voor het meedenken, ik waardeer dit steeds heel erg!! Ik bekijk alles eens rustig morgen, moet ook nog usb stick vrijmaken en dan die download eens uitproberen. Heb werkend weekend dus niet direkt veel tijd maar morgen en overmorgen heb ik vrij. Ik hou jullie op hoogte en bezorg jullie de gevraagde gegevens asap. Fijne zondag aan iedereen.
  6. Hallo Passer, Geprobeerd maar geeft aan dat wachtwoord onjuist is. Ik vrees dat niets nog helpt. Op zich niet zo erg voor laptop want is al enkele jaren oud, maar de gegevens die erop zitten heeft ze denk ik niet op externe harde schijf gezet. Is er een mogelijkheid om hem te verbinden met andere pc/laptop om gegevens over te zetten of lukt dit niet zonder in te loggen of is het gevaarlijk dat ook andere pc stuk gaat hierdoor? @ Abbs: wachtwoord Google en Microsoft geprobeerd maar zijn niet de juiste, wachtwoord bij opstart/ aankoop weet ze niet meer en denk dat dit nu is wat we nodig hebben. Grtjs
  7. Hallo Abbs, heb toch even de tijd genomen om installatie cd te maken maar dit gaf geen oplossing. De opdrachtprompt kan ik niet gebruiken omdat hij steeds naar haar wachtwoord vraagt. Weten niet echt welk wachtwoord ze bedoelen is dat een apart voor Windows of het Microsoft account of Google account?
  8. Hallo Abbs, Optie 5 lijkt me als leek een heel gedoe als ik het doorlees, ik denk dat ik computer toch maar even binnenbreng in een winkel voor nazicht. Toch heel erg bedankt voor je inbreng. Fijne dag nog! Silverbelletje
  9. Goede morgen Abbs! 😀 Deze optie werkt niet hij doorloopt wel het systeem en zoekt naar problemen maar dan kom ik op het blauwe scherm met automatisch herstellen en de melding : de pc is niet goed opgestart.
  10. Beste, Mijn dochter haar pc start niet meer op. We hebben volgende stappen ondernomen: 1)automatisch herstel waarna verschijnt de pc is niet goed opgestart. 'Opnieuw opstarten' herhaalt zelfde proces. 2)Bij 'geavanceerde opties' en aanklikken doorgaan naar Windows 10, zelfde probleem. 3)bij geavanceerde opties en 'problemen oplossen' krijgen we 2 mogelijkheden. Het eerste is pc opnieuw instellen, dit hebben we nog niet gedaan om voorlopig geen gegevens te verliezen. We hebben hier geavanceerde opties aangevinkt en opstartherstel aangevinkt. Maar we lopen tegen bijkomend probleem dat ze haar wachtwoord van haar account niet meer weet waardoor we echt vastlopen en geen verdere stappen zoals opstartherstel en systeemherstel kunnen proberen. Weten jullie raad?
  11. Beste, Foutmelding kwam enkel op pc, kon wel foto's openen met Windows Photo Viewer maar niet in Foto's. Was ook toen samsung niet meer ingeplugd was. Ondertussen na nieuwe opstart geen problemen meer! Merciekes!! Mvg, Silverbelletje
  12. Beste, Ik was foto's van oude samsung gsm aan het overzetten naar pc en na enkele foto's verscheen de bestandssyteemfout-805305975. Nu kan ik geen enkele foto meer openen van de pc.
  13. Dag Abbs, Heel erg bedankt voor jouw grote hulp, voor je vriendelijkheid, duidelijkheid en geduld!! Ondertussen alles uitgevoerd en alles is oké, we kunnen weer verder. Fijne dag nog. Groetjes, Caroline
  14. Hallo Abbs, Dit heeft nauwelijks iets opgeleverd. De gebruikte hoeveelheid is nog steeds 116 GB en amper 715 MB beschikbaar. Groetjes, Caroline
  15. Hey abbs, Ik moet er terug tussenuit want de plicht roept om te gaan werken. Tot hoors en nog een fijne ( werk)zondag! Mvg, Caroline
  16. Beste, Ik deed wat je vroeg, scan gedaan, screenshot genomen en doc1 geüpload in lmgdumper.nl. Mvg, Caroline
  17. Hallo, Een goede morgen! Die melding blijft weg nu !😀 Waarvoor grote dank!! Ik heb eens gekeken om ruimte vrij te maken. Wat ik zie is dat er helemaal niet zoveel op de pc zit dat verwijderd kan worden. Ik weet niet goed waaraan al die GB opgebruikt worden. Een kort overzicht : afbeeldingen 3,63 GB documenten 4,72 GB video's 145 MB downloads 3,58 GB muziek 214 MB Mvg, Caroline.
  18. Hallo, Ik kon niet eerder antwoorden vermits ik laatdienst had. In bijlage het bestand. Mvg, Caroline Fixlog.txt
  19. Hallo, Ik heb fixlist.txt naar bureaublad gebracht. Nadat ik op fixen knop heb geduwd in FRST64 geeft hij aan dat er geen fixlist.txt gevonden werd. Mvg, Caroline
  20. FRST.txt Beste, Hartelijke dank voor de snelle reactie! Ik hoop dat ik het goed gedaan heb. Addition.txt
  21. Wie weet hoe ik deze systeemfout ( zie bijlage) kan oplossen en wie wil aansluitend mee helpen de overvolle laptop opschonen?
  22. Hallo, Ah, oké, goed dat je het zegt! We vroegen het ons al af of die backup van vandaag volledig zou geweest zijn. Gooi ik de onvolledige er eerst af of zal hij automatisch verder zetten? Ik besprak net nog met haar die optie van ICloud, ik gebruik dat immers ook.
  23. Hallo porrelaar, Je bent een redder in nood !! Is laptop van mijn dochter en zij maakte idd een backup in 2018 van haar Iphone! Ze heeft nu een nieuwe gekocht en wou nieuwe backup maken op haar laptop om zo haar gegevens te kunnen overzetten via Itunes. Heb zoals je zei de oude verwijderd en plots heel veel ruimte vrij. Probleem dus van de baan. Dikke, dikke mercie aan iedereen die meehielp dit op te lossen. Groetjes, Caroline ( en een opgeluchte dochter)
  24. Even dit nog : 74,5 GB roaming - 69,5 GB Mobilesync -69,5 GB Backup -38,9 GB ( laatst gewijzigd op 30/10/2018) -29,9 GB (laatst gewijzigd op 12/07/2019)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.