Ga naar inhoud

Mister Ed

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Mister Ed's prestaties

  1. Ga ik doen en ik meld mij als ik een oplossing vind.
  2. Bedankt voor uw hulp kweezie wabbit, ik waardeer dit zeer. Jammer dat er voor win8 nog geen nieuwe drivers zijn, ik hou de HP site wel in de gaten. Dewin7 drivers doe ik liever niet, omdat de pc verder goed loopt is er dus geen aanleiding voor. Goed weekend en groet van Ed
  3. Nogmaals dank, fijn dat u wil helpen. Het gaat om een HP Pavilion Slimline S3820nl met AMD Athlon 64X2 Dual Core Processor 5000+ 2.60 Ghz van al weer een paar jaartjes oud. Ik had Speccy er al op staan en krijg het volgende linkje: http://speccy.piriform.com/results/FQyzIX1pWitydm3Ivnr5LP4 Ik hoop dat dit wat meer duidelijkheid geeft. Al vast een fijn weekend en fijne paasdagen!
  4. Bedankt voor uw hulp kweezie wabbit, maar het mocht helaas niet helpen. Ik heb exact gedaan wat u beschreef en er werd gezocht op internet naar het juiste stuurprogramma met als resultaat de melding: Uw coprocessor kan niet worden geinstalleerd er kunnen geen stuurprogramma's voor het apparaat worden gevonden.
  5. Beste leden van het forum, Ik heb op een HP Desktop PC Windows Vista 32 bit gehad en een schone installatie gedaan van Windows 8 pro 32 bit. Alles loopt goed behalve dat ik bij apparaatbeheer/overige apparaten de melding Coprocessor met een uitroepteken in een geel bolletje zie staan. Dit had ik eerder in Vista niet. Weet iemand hier een oplossing voor? Met dank en groet Ed
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.