Ga naar inhoud

roland.baracsi

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7
  • Processor
    Intel Core i5
  • Geheugen
    8GB DDR3
  • Grafische Kaart
    nVidia Geforce GT540M
  • Harde Schijf
    1TB

roland.baracsi's prestaties

  1. ik heb een grafische kaart van nVidia 6 series liggen. het is nog een redelijk goed gpu als je geen zware apps op draait. mijn vraag is nu, hoe kan ik de snelheid van de FAN verlagen want het maakt veel lawaai voor niets. ik heb is de temperatuur gemeten van de heatsink zonder dat de cooler aangesloten was en was nog te doen. ik heb is gezocht op google maar ik vind alleen de control paneel van nvidia zelf. het probleem is dat ik het niet kan regelen via die paneel. is er een alternatieve programma om de snelheid te kunnen regelen zonder de hardware aan te passen? - - - Updated - - - vergeten te vermelden het is een 2 draads koeler. het kan efectief geregeld worden want hij gaat soms efkes stil en dan terug luid.
  2. ik weet niet wat je bedoelt met die stickbound app maar ik heb de mijne geroot met die tool die die ik doorgestuurd heb. verder had ik niets anders nodig. mijn bedoeling was gewoon dat ik een toetsenbord kon aansluiten. ik heb mijn tablet geroot en het werkte. ik kan nu ook gewoon usb stick, ps3 controllern, ... aansluiten. verder verrandert het rooten van u tablet niets aan de werking ervan.
  3. ok laat maar, ik heb mijn pc opgestart met i have the password, die met een windows xp kernel werkt, en het werkte.
  4. dit applicatie is alleen om het gebruik van usb apparaten gebruiksvriendelijker te maken. je moet je toestel ook rooten want anders kan je dit app niet gebruiken. het rooten van u toestel is gratis, je moet geen betaalde app aankopen. ik had dit voor mij mijn gsm, ik kon geen usb aansluiten. ik heb het geroot en het werkte perfect. zonder root heeft je app geen toegang tot je hardware want wordt afgeblokt door android. een root zorgt ervoor dat andere toepassingen rechtstreeks met de hardware kunnen communiceren.
  5. Ik heb een pc gekregen, heb windows 8 erop gezet, en nu wil ik bios upgrade uitvoeren. elke keer dat ik de upgradeprogrammatje uitvoer krijg ik een foutmelding. An error was encountered trying to configure Windows to allow flashing, please reboot and trij again. If this error re-occurs, please contact technical help. Deze pc draait nu op win 8 pro maar normaal gezien wordt het niet ondersteund. ik heb wel drivers gevonden die perfect werken dus dacht waaron niet windows 8. Zou dit fout komen omdat ik niet met een ondersteunde bestuuringsysteem werk? (win xp en win vista worden ondersteund) bij de uitleg van dit bios programmatje stond dat dit op alle windows platformen moet draaien.
  6. Je moet je tablet rooten. anders kan je geen usb aansluiten. je tablet is zo gemaakt dat die geen usb ondersteunt behalve als je die root. je moet wel opletten als je die root want je kan dan bestanden per ongeluk verwijderen uit je systeem en gaat u tablet niet meer werken. hier is een link hoe je het kan rooten. Here's How to Root the Nexus 7 - But Should You? | Android.AppStorm
  7. qua processorkracht is er geen verschil want een router heeft een RISC CPU dus werkt sneller dan een gewonde CPU in een NAS. maar heeft wel invloed op de overdrachtsnelheid. met een router kan je maar maximum 20 a 25 MB/S halen omdat je met een usb verbinding zit. bij een NAS kan je tot 70 a 80 MB/S halen als je een gigabit netwerkinfrastructuur hebt. voor kleine dataverkeer zou ik kiezen voor een router maar als je veel uploadt en downloadt van het NAS is het best dat je gewoon één koopt van WD voor 150 euro met 1 TB geheugen.
  8. je kan ook een router kopen met een ingeboude usb voor het hosten van printers, hdd's,... dit kost minder dan een NAS en is ook nog zuiniger en zit alles in 1 bakje. en als je wil kan je de usb hdd gewoon loskoppelen en meenemen als je die nodig hebt. Linksys WRT160NL Router ik heb dit self gebruikt en zit zelf een ftp server, share server, proxy server, watchguard, ... ingeboud. je kan hiermee heel veel doen en kost niet veel. voor zo'n 150 euro heb je dit router een een hdd van 2 tb erbij.
  9. probeer u BIOS te flashen. heb ik ook voorgehad en is opgelost door bios update. mijn bootblock van de BIOS was beschadigd.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.