Ga naar inhoud

Tel55neT78cOm66

Lid
  • Items

    16
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7 Home Premium
  • Monitor
    Packard Bell 23'
  • Moederbord
    HP Pavilion dv7 Notebook PC
  • Processor
    Intel Core 5 M460
  • Geheugen
    4 Gb
  • Grafische Kaart
    ATI Mobility Radeon HD 5470
  • Harde Schijf
    Hitachi HTS725050A9A364
  • Geluidskaart
    ATI High Definition Aduio Device
  • Behuizing
    Laptop

Tel55neT78cOm66's prestaties

  1. Best IE8, Ik was in de overtuiging dat dit wel was. Als ik omwille van de problemen met bluetooth mijn Belkin USB Bluetooth instak gaf hij dat dit een conflict gaf. Ik heb de USB Bluetooth in een ander USB-poort gestoken en nu werkt de bluetooth via de USB. Allemaal bedankt.
  2. Beste Clarkie, Lampje van de draadloze verbindingen brandt. Voor Windows 8.1 heeft er Windows 7 Home Premimum. Ik vermoed dat bluetooth gewerkt heeft op de 8.1 maar nooit gebruikt en dat hij bij een of andere installatie / update / deinstallatie gedeeltelijk verwijderd is geraakt. Dank alvast om mee te denken.
  3. Dag, Ik had deze methode nog niet geprobeerd. Nu wel, maar bluetooth staat er NIET tussen. In "services.msc" vind ik wel "Bluetooth Support Service" staat er daar wel en aan maar meer ook niet. Verdere hulp is dan ook welkom. Alvast bedankt.
  4. Beste computerexperts, Op mijn HP Pavilon DV7-4141eb Entertaiment Nootbook met Windows 8.1 krijg ik op geen enkele manier mijn bluetooth aan de praat. Op een of andere manier start die niet meer op en vind ik hem ook niet meer terug. Wel heeft hij bij het installeren van Windows 8.1 er dacht ik wel opgestaan ook in de balk langs de klok dacht ik. Op een of andere manier ben ik hem kwijt gespeeld. Kan iemand me helpen om hem opnieuw aan de praat te krijgen? Alvast dank bij voorbaat. Ik zou hem nodig hebben voor synchronisatie tussen laptop en smartphone. Groetjes, Willy
  5. Beste Clarkie, Heb uw tips uitgevoerd, helaas zonder enig resultaat. Foutmelding na de uninstall en de Ccleaner en de herinstallatie blijft identiek. Toch bedankt maar mij rest blijven zoeken en hopen dat iemand een goede tip heeft. Bedankt Clarkie.
  6. "Normaal afsluiten" betekent voor mij via Windows start knop, kiezen met de muis om "afsluiten". Hij sluit zich af, maar start ik hem terug op via de "startknop" op de laptop dan krijg ik een "zwart scherm". Duw ik hem via diezelfde knop terug uit en aan, dan start hij normaal terug op. Druk ik mijn laptop uit maar dus die 7 seconden, dan gaat hij echt volledig uit, heeft hij dus niet de tijd om af te sluiten zoals het hoort. Dan start hij nadien wel normaal op. Ik zou wel erg graag herstelpunten kunnen maken en terug gaan naar een vorig herstelpunt, windows 8 is nog maar net geinstalleerd op deze laptop sinds nieuwjaar, dus had ik wel nog graag een normaal werkend systeem gehad. Toch al bedankt voor deze info.
  7. Sinds kort heb ik problemen met mijn NASS van WD. Eerst verloor hij gewoonweg de verbinding met de NASS. Nu krijg ik een bijkomend bericht vanuit de NASS: Volume Status event from MyBookWorld Volume 'DataVolume' is in degraded mode. Betekent dit dat de harde schijf(ven) aan het verslijten zijn of wat bekent deze foutmelding exact en hoe los ik dit probleem op? Al mijn databestanden staan op deze RAIDharddisken in de NASS. De led's vooraan op de NASS gaan over de ganse lijn aan en uit. Even kan ik verbinding maken, nadien ben ik die kwijt en kan ik niet meer bij mijn bestanden. Een ramp gewoon. Wie helpt mij verder. Alvast bedankt.
  8. Beste, Sinds gisteren werkt mijn Roxio Creator NX PRO 2 niet meer. Mijn Windows 8.1 geeft mij niet de mogelijkheid om naar een vorig herstelpunt te gaan, hij zegt dat enkel bestanden ontbreken. Dan heb ik hem Roxio proberen te repareren ook dit zonder resultaat. Heb hem dan maar verwijdert en opnieuw geïnstalleerd, ook zonder resultaat. Als ik om details van het probleem vraag dan krijg ik van Roxio het volgende: Probleemhandtekening: Gebeurtenisnaam van probleem: CLR20r3 Probleemhandtekening 01: RoxioCentralFx.exe Probleemhandtekening 02: 5.0.0.0 Probleemhandtekening 03: 522ef7eb Probleemhandtekening 04: System.Xml Probleemhandtekening 05: 4.0.30319.33440 Probleemhandtekening 06: 52004377 Probleemhandtekening 07: 976 Probleemhandtekening 08: 27 Probleemhandtekening 09: System.Windows.Markup.XamlParse Versie van besturingssysteem: 6.3.9600.2.0.0.768.101 Landinstelling-id: 2067 Aanvullende informatie 1: 5861 Aanvullende informatie 2: 5861822e1919d7c014bbb064c64908b2 Aanvullende informatie 3: 80a7 Aanvullende informatie 4: 80a7ccd5015bce3d41120fe057d4f98f Wie begrijpt hier iets van en kan mij helpen om Roxio terug aan de praat te krijgen? Alvast bedankt aan een ieder die meedenkt. Vriendelijke groeten
  9. Dag, Zit sinds kort met enkele problemen met mijn Windows 8.1. 1. Als ik hem "normaal" afsluit dan krijg ik bij het opstarten van de laptop een blijvend zwart scherm. Dan moet ik met de aan/uit schakelaar de laptop uit en aan schakelen en dan kan ik wel inloggen op mijn Windows 8.1. Als ik mijn laptop uitschakel met de aan / uit schakelaar dan start hij nadien gewoon op. Wat kan ik doen om mijn laptop terug op een normale manier af te sluiten en op te starten? 2. Als ik mijn laptop naar een vroeger herstelpunt wil laten herstellen dan zegt hij "fout, enkele bestanden ontbreken". Hoe los ik dit probleem op? Alvast bedankt aan de bereidwillige meedenkers.
  10. Die usb to parallel kabel heb ik. Die lijkt hij te herkennen. Ben zo stout geweest om te proberen de kabel in te steken voor usb-driver te installeren, wat normaal niet hoort, maar die kent hij blijkbaar en zegt geen driver voor nodig te hebben. Maar sluit ik mijn HP Deskjet 1120C erop aan dan zegt hij dat er geen printer op aan gesloten is. Zoekwerk op de site van HP zegt dat de driver voor de HP Deskjet 1120C standaard in de Windows 7.0 zou zitten via Windows Updatedriver. Ik heb hier al laten updaten, zonder enig resultaat. Jammer, eigenlijk. Wie weet is er een techneut die me toch verder kan helpen. Graag eigenlijk. - - - Updated - - - Aansluiten kan ik, maar laten werken dus niet. Denk dat het hier echt om DRIVERS gaat gaan. Denk dus niet dat het me NOG geld moet gaan kosten, maar dat het software-aansturing, drivers, betreft. Hulp van techneuten, zoals al eerder gezegd is welkom.
  11. Neen, is nog een HP Deskjet 1120 C van beginjaren 90 van vorige eeuw maar die tot voor aankoop laptop altijd goed en mooi geprint heeft en ik het nu "moet" doen met een A4 printer en die A3 zou voor bepaalde taken nog erg leuk zijn om te gebruiken.
  12. Ik heb hier nog een stekker gevonden tussen mijn oud materiaal van USB naar Parallel en heb nog een A3 printer staan die ik daarop handig zou kunnen aansluiten voor gebruik op mijn laptop. Werk met Windows 8.1 maar vind geen driver. Is er iemand die mij op weg kan helpen of die handiger is in zoeken en mij een link naar een (mogelijke) driver kan bezorgen. Dank bij voorbaat.
  13. Ben zo stom geweest om hem al eerder te installeren! Krijg geen geluid uit eender welke geluidsdragend bestand in IE10. Kent iemand hiervoor een oplossing buiten andere browser gebruiken?
  14. Via de tip van Asus ben ik op de site van Microsoft gaan zoeken en oplossing gevonden ... er stonden inderdaad nog herstelpunten op de harddisk. Probleem was AVG Tune Up die op "Turbo" modus stond, die herzet naar "standaard" en probleem is opgelost. Oplossing kan hulp zijn voor een ander. Clarkie, heb jij een tip voor mij hoe ik die backup van mijn systeemharddisk zou kunnen realiseren? Heb op de systeemharddisk duidelijk te weinig ruimte. Op de netwerkharddisk heb ik wel nog wel 432 Gb vrij, maar dan is ook die vol en hoe lang gaat zo'n backup niet duren? Tips welkom. Asus en Clarkie alvast bedankt om mee te zoeken naar het probleem van de herstelpunten, dankzij jullie tips is dat probleem al opgelost. Dank daarvoor.
  15. Dit had ik al geprobeerd maar dan via bureau-accessoires. Als ik jouw tip uitvoer of ik doe het op mijn manier dan krijg ik het volgende probleem: Ik krijg "foutmelding systeemherstelpunt 1" en onmiddellijk daarop "foutmelding systeemherstelpunt 2" klik ik dan op <ok> dan krijg ik terug "foutmelding systeemherstelpunt 1", klik ik dan op <ok> dan krijg ik "foutmelding systeemherstelpunt 3", klik ik hier opnieuw <ok> dan krijg ik "foutmelding systeemherstelpunt 4". Meer kan en krijg ik niet. Backups maak ik inderdaad niet omdat al mijn data op een netwerkdharddisk staat die in RAID geschakeld staat en ik dus altijd één harddisk heb met mijn data op. Maar inderdaad mijn systeemharddisk is dus in "gevaar". Maar probleem is naar waar maakt je een backup van 320 GB met slechts een vrije ruimte van 121 GB? Voor ik aan dat probleem begin liefst eerst een oplossing voor het probleem van het systeemherstelpunt(en). - - - Updated - - - Dag Asus, Net zoals bij clarkie geraak ik zover niet! Ik krijg onmiddellijk dezelfde schermen zoals bij clarkie. Probleem dus nog niet opgelost, tips zijn altijd welkom. Alvast bedankt Asus en Clarkie om mee te zoeken naar een oplossing. Tips blijven dus welkom.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.