Ga naar inhoud

Welkom op PC Helpforum!
PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen.

Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

Superkuif

Lid
  • Aantal items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

  1. @ IEscape Ik heb naar dat filmpje gekeken maar hij had wel zo'n booster! een friend van mij heeft de zelfde mic en is ook bezig om soiets te doen! Je hoort het nog wel! Gr Superkuif
  2. Hey, Nou daar door kwam ik dus op deze site! ik heb hem gelezen maar bij hem staat hij alleen in het grijs en bij mij is hij er helemaal niet! Maar bedankt voor het voorstel!
  3. Hallo mensen van PC helpforum, Ik heb laatst een nieuwe microfoon gekocht een Behringer C-1u! Het is een prima microfoon alleen het volume is een beetje zacht! Ik heb gekeken naar een microfoon booster onder Configuratiescherm\Hardware en geluiden en toen mijn microfoon! Maar daar was geen booster Een vriend van mij heeft de zelfde microfoon en ook een booster! Ik wouw dus weten hoe ik die booster te voorschijn kan toveren!
Logo

OVER ONS

PC Helpforum helpt GRATIS computergebruikers sinds juli 2006. Ons team geeft via het forum professioneel antwoord op uw vragen en probeert uw pc problemen zo snel mogelijk op te lossen. Word lid vandaag, plaats je vraag online en het PC Helpforum-team helpt u graag verder!

×
×
  • Nieuwe aanmaken...