Ga naar inhoud

Snulk

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Snulk's prestaties

  1. Jammer dat dit forum "dood" is. Ik heb het via een andere weg kunnen oplossen
  2. Hallo, ik ben een leek op het gebied van HTML en CSS, maar kan er wel een klein beetje aan knutselen. Het gaat om mijn website cursus Excel Access Word Outlook Sharepoint Visio Project Gelderland Utrecht Achterhoek Brabant Limburg Overijssel Noord-Holland Zuid-Holland Groningen Friesland Drenthe Flevoland Zeeland Rotterdam Den Haag Eindhoven Amsterdam Nu dacht ik het aardig voor mekaar te hebben en nu blijkt dat op zeer grote monitor de kop "Welling computeropleidingen" herhaalt wordt aan de rechterkant. Dat wil ik niet, want ziet er niet uit. Ik heb al wat geprobeerd met "no repeat" in #top van styles.css, maar met gevolg dat de hele kop weg is! Dit is de code die er nu staat: #top { position: relative; background: transparent url(./template/achtergrond-top.jpg) ; height: 170px; } Ook komt er een lelijke groene verticale balk op grote beeldschermen. Die wil ik ook weg hebben, maar geen idee waar de code is... Misschien hier in? .image-links { float: left; margin: 0 1em 0 0; border: 2px solid rgb(213,206,159); } .image-rechts { float: right; margin: 0 0 0 1em; border: 2px solid rgb(213,206,159); } Wie wil me helpen? Dank alvast, Jos
  3. Niets. Er staat niets, niks niente. Een leeg vakje met niets er in...
  4. Maar ik heb geen wachtwoord op mijn desktop! Kan dus niet verwijderen uit thuisgroep en er is geen wachtwoord.Daarom dacht ik om alles terug te brengen naar beginsituatie. Maar ja, mijn desktop werkt al niet mee...
  5. Ik ga er mee aan het werk. Op mijn "hoofdcomputer" lukt het al niet om de thuisgroep te verwijderen. Zie plaatje:
  6. Daar zit het probleem denk ik. Want ik heb blijkbaar ooit op een laptop ook een thuisgroep gemaakt, want daar zie ik wel een wachtwoord staan. Als ik nu alle laptops afloop (5 stuks) en overal de PC uit de thuisgroep haal en dan op mijn desktop die verbonden is met de printer opnieuw begin, zou dan het beter gaan?
  7. Dat delen gaat wel zonder foutmelding. Maar hoe vind ik nou op die laptop die gedeelde map? Het gaat al mis bij de eerste stap: de thuisgroep. De laptop zegt: "er is geen thuisgroep beschikbaar"
  8. Hoe kan ik checken of het werkt? Net met 1 laptop geprobeerd en die zegt "Uw computer maakt deel uit van een thuisgroep" Maar ja, als het niet werkt heb ik er nog niks aan.
  9. Ook al geprobeerd en de melding "Uw computer kon niet worden verwijderd uit de thuisgroep "
  10. Die thuisgroep heb ik ooit gemaakt, want zodra ik daar naar toe ga zie ik de melding "Deze computer maakt deel uit van een thuisgroep". Er staat dat ik nog wat moet delen (zoals printers), hoewel die al aangevinkt staan. Het vreemde is dat als ik verder ga ik een vakje zie waar het wachtwoord zou moeten staan. Er staat niets en ik kan er ook niet iets intypen. Kan ik opnieuw een thuisgroep maken en de oude er uit gooien?
  11. Het lukt me niet om een thuisnetwerk op te zetten en dat we allemaal draadloos kunnen printen. Ik heb een desktop met Windows 7 en een HP Laserjet via USB kabel aangesloten. We hebben 5 laptops verspreid in huis staan die allen draadloos werken. Ik heb de printer gedeeld en ook de geavanceerde opties voor delen ingesteld in onderdeel Netwerkcentrum. Zodra ik op een laptop de printer wil toevoegen, kan hij 'm niet vinden. Zelfs niet als ik de naam letterlijk intyp, dus: HP Laserjet M1120 MFP. Mijn thuisnetwerk heet JOS. Ook al geprobeerd om \\JOS\ (naam printer), maar werkt allemaal niet. Toen ik jaren geleden nog Windows XP had was het zo voor elkaar. Wie wil helpen..? groeten, Jos
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.