Ga naar inhoud

Kickboxer.Berre

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Kickboxer.Berre's prestaties

  1. Waarvoor heb ik een PC nodig ?:Internet, Office, CAD tekenen (Autocad), af en toe een spelletje GW2 bijvoorbeeld Wat is mijn budget? +/- 800 Een merkcomputer of een samenstelling ? - Samenstelling Ga ik overklokken ? - Nee Ga ik later upgraden ? - Nee Heb ik al die nieuwe functies wel nodig ? - Ja Ga ik zelf assembleren ? - Nee Heb ik een besturingssysteem nodig ? - Nee Ga ik zelf installeren ? - Ja Heb ik een voorkeur aan onderdelen ? - Nee Heb ik nog randapparatuur nodig ? - Nee Heb ik specifieke wensen ? - Goede (stille) koeling Woont u in Nederland of België, wil u bestellen bij een specifieke (web)winkel ?- België, nee
  2. Hoi iedereen Ik wil graag een nieuwe PC aanschaffen. Zelf ken ik niet zeer veel van computers, maar ik gebruikte altijd Intel. Mijn broer stak deze altijd samen, hij is een enorme fan van Intel. In mijn desktop kon ik niet echt boffen over Intel haperen, vastlopen,... Kortom veel problemen mee gehad. Daarom denk ik eraan om een AMD aan te kopen. Heeft iemand ervaring met AMD koeling etc. En wat is er aan te raden? De computer wordt vooral gebruikt om te internetten, en wat CAD tekenen. Ik heb zo een budget van 800 tot 900 euro, en Windows hoeft er niet op.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.