Ga naar inhoud

jeanine

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over jeanine

  • Verjaardag 28-04-1966

jeanine's prestaties

  1. Wel bij zijn thuis heeft hij een printer en scanner aangesloten. Ik thuis daarentegen niets dus kan het dat mss wel zijn. Ik zal er hier ook eens wat aanhangen en dan weten we dat toch al. Alvast merci !
  2. wij hebben een groot probleem met pc. Mijn schoonbroer werkte op zijn pc en plots valt alles weg. Zwart scherm, pc valt uit. bij opnieuw opstarten krijgt hij eerst het normale scherm van Compaq maar in de plaats van het windows scherm daarna komt er een bericht (zo'n zwart wit scherm) "windows kon niet goed worden opgestart.onze exucuses voor dit ongemak enz.... en dan de keuze voor op te starten in de drie verschillende veiligheidsmodussen of gewoon opstarten of laatst bekende juiste configuratie. maar wat je ook kiest er gebeurt altijd hetzelfde: eerst het gewone windows xp opstartscherm met dat balkje en dan ineens terug naar het compaq scherm. en dan begint het terug opnieuw. Het gekke aan het hele verhaal is dat wanneer ik zijn pc hier bij mijn thuis aansluit op een scherm en toebehoren die pc gewoon perfect werkt. Ik breng hem terug en bij hem werkt het niet. We zijn verder gaan zoeken bij zijn thuis. Andere schermen waarvan we zeker zijn dat die werken, niets, kabels gewisseld niets... andere pc aan zijn scherm gehangen werkt perfect, dus het ligt niet aan het scherm zelf..... Wat of waar moet ik nog gaan zoeken ? Hier werkt hij perfect en bij mijn schoonbroer werkt hij niet ??? Help help !!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.