Ga naar inhoud

Pinker

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Pinker

  • Verjaardag 21-01-1981

Pinker's prestaties

  1. hij geeft geen kick, ook niet wanneer ik de schijf intern aan pc aangesloten heb...
  2. Spijtig genoeg, geen geluid en geen lampje meer dat brandt.... dus ik ik denk niet dat het zou helpen. Maar alle mogelijkheden ga ik nog na... ideeen nog steeds welkom. Alvast bedankt voor de tip Masters.
  3. Hallo, ik ben een beetje hopeloos op zoek naar een recovery-data office dat voor particulieren een betaalbare recovery doet van externe schijven. Mijn externe schijf van MAXTOR is gewoon uitgevallen en wil niet meer opstarten, bij overmaat van ramp zitten daar al mijn documenten op waarvan ik van de meeste dingen geen back up van heb. Deze schijf heb ik indertijd aangekocht bij mediamarket. Zij zeggen me dat ik naar een kleinhandelaar moet gaan om er nog iets van te kunnen recupereren. Na twee pcwinkel-ateliers af te gaan sta ik nu nog geen stap verder. Enigste mogelijke oplossing blijkt veel te duur te zijn... 600euro opsporen van defect, 850euro het recuperen van de externe schijf en dan transportkosten nog niet meegerekend... sorry maar dit is echt te veel. kent iemand een betaalbare oplossing? :s
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.