Ga naar inhoud

haajee

Lid
  • Items

    9
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

PC Specificaties

  • Besturingssysteem
    Windows 7
  • Geheugen
    6 Gb
  • Behuizing
    Notebook

haajee's prestaties

  1. Dank je. Steeds fout meldingen. voor het lezen minimaal versie 14.0.0000.0000 nodig. geen idee wat dat nou weer is. kan er ook niet achter komen over de totalen die ik bedoelde. Henk. - - - Updated - - - zoek de totalen zoals in de print van Word. dit is denk ik iets anders wat je bedoelt. doei , Henk.
  2. Hoi, Kan die van jou niet openen, je werkt denk ik in 2010 ikke met 2007. kijk maar eens naar de bijlage, wellicht is het voor jou heel erg simpel. dank je wel, doei, Henk. Layout_Arrivals_Departures_counting.doc
  3. Hoi, In Access 2007 ; Rapport. Ik weet dat je in een verticale kolom de ja/nee keuzes eenvoudig kunt tellen. met sub totalen en totalen. nu ben ik in dit ook diezelfde waarden HORIZONTAAL nodig, en dus horizontaal optellen. Kan Access dit ?? Alvast bedankt voor het antwoord. Henk.
  4. Hoi, Bedankt voor je reactie , ga er z.s.m. mee aan de slag. Hoop dat ik er iets mee verder kom .Houdt je wel op de hoogte , ben eerst de komende tijd in het Azie helaas, was liever met dit door gegaan. Notebook neem ik natuurlijk mee !!! Heb het programma al een heel stuk af gekregen , alles loopt heel erg mooi, en het klopt precies. Heb tevens een paar maanden geleden een contactenprogramma (met diverse zoek mogelijkheden , Etiketten programma's, verjaardags kalender van jong naar oud en vv ) en telefoon gids gemaakt in Access. Heb al vele dankbare gebruikers. Het is voor jullie misschien heel simpel , (ben in Access nog maar een beginneling) , maar ook met dit programma werk ik zelf ook vrijwel iedere dag. ( om een tipje van de sluier op te lichten , zoek ik een dokter of spoedarts...... , dan werk ik het liefst met een instring , dus m.a.w. alleen "spoe" ,"poli" of bijv. "dokt" geeft het me alleen lijst van een spoed telefoon nummers met de evt. daarbij behorende email adressen , een willekeurige dokter, meerdere Poli's van een ziekenhuis en politie o.i.d. ( en deze personen staan dan niet op de lijst van verjaardagen of Kerst, Verhuizing, Geboorte etc.. kaart of zo vermeldt. Of een monteur voor de CV , vindt ik direct m.b.v. de steekwoorden zoals CV , Verw , Mont etc etc... Zo heb ik het programma in twee stukken gedeeld , wat je overigens niet opvalt , het werkt allemaal het zelfde, normale input. (alleen ik werk dan met "steek woorden" voor het heel vlug opzoeken van een telefoon nummer, email adres). Wil het graag tentoon stellen hier (uploaden) , wellicht dat er mensen bij zijn die er nog iets van kunnen opsteken en/of ook gaan gebruiken. (Wat ik ook kan doen is in PDF een complete handleiding online zetten in deze draad), Hoor/Lees wel reacties. , nogmaals bedankt en groetjes , Henk.
  5. Hoi, Ben inmiddels al op andere punten aan het uitbreiden , en na wat zoek werk zo links en rechts lukt het langzaampjes aan. v.w.b. het verhaal en de tabellen/knoppen ben ik nog niet uit gekomen, dus vandaar dat ik nu op een ander spoor zit om toch maar verder te komen., bedankt voor je evt. zoekwerk , en ik zie je berichtje wel voorbij komen , nogmaals bedankt, groetjes, Henk.
  6. hehe , het is nu direct gelukt bekijk het maar eens , het is nog in een opbouw fase hoor.Wil tevens nog op dat tweede formulier een scherm maken met keuzes die je kan maken om informatie op het scherm te krijgen.moet daar ook nog mee stoeien.ik hoor graag reacties. Doei , Henk. AIRPORT INFORMATION PROGRAM.accdb
  7. Hoi, Bedankt voor het antwoord, maar kan er nog helemaal niks mee.heb al vele vele dingen uit geprobeerd en gekeken op youtube ..... honderderen filmpjes bekeken , ben er nu gaar van, terwijl ik al vele jaren bezig ben met programma's te maken in allerlei soorten , zoals Unix, Gwbasic , Dos (20/25 jaar geleden) Lotus123 , Facturerings programma's maken , Dbase etc etc.... en alle andere MS Software van Excel tot ook Access en alles wat er tussen zit. Ik had al heel veel landen in een tbl_tabel country gezet , daarnaast heel veel tbl_airports gemaakt..... ik ben nu helemaal de weg kwijt, terwijl ik toch geen stomkop ben. maar dit gaat mijn pet helemaal te boven. Ik loop nu met de kop tegen de muur !! en nog eens wat , een bestand(je) bijvoegen haat ook al niet , gezipt en al. - - - Updated - - - bijlage ?????
  8. Hoi, Maak een database in access 2007 en stuit op het volgende probleem. het volgende is het geval. In het Input formulier met diverse velden, waaronder onderstaanden. ik werk met een veld met een keuze knop, in mijn geval "country". het gaat over een time table van een Airport. dat geeft bijv. een keuze France aan. dan is de volgende tab een keuze knop met Airports Ik krijg het wel op het scherm ........ maar ALLE Airports uit alle landen. Wil juist alleen de Airports zien die afhankelijk zijn van de vooraf gegeven invoer , dus France. en die ook net als voorgaande invoeren in het record. ben al vele dagen bezig en zoek me eigen suf op het internet. Heb een tabel Country's gemaakt , gevuld met landen , en een Tabel met Airport's. Hoop dat iemand me kan helpen. Henk.OM HET VERHAAL NOG IETS DUIDELIJKE TE MAKEN, HIER NOG EEN VERANDERDE VERSIE. Hoi, Maak een database in access 2007 en stuit op het volgende probleem. het volgende is het geval. In het Input formulier met diverse velden, waaronder onderstaanden. ik werk met een veld met een keuze knop, in mijn geval "country". het gaat over een time table van een Airport. dat geeft bijv. een keuze France aan. dan is de volgende tab een keuze knop met Airports Ik krijg het wel op het scherm ........ maar ALLE Airports uit alle landen. Wil juist alleen de Airports zien die afhankelijk zijn van de vooraf gegeven invoer , dus France. en die ook net als voorgaande invoeren in het record. ben al vele dagen bezig en zoek me eigen suf op het internet. Heb een tabel Country's gemaakt , gevuld met landen , en een Tabel met Airport's. Hoop dat iemand me kan helpen. Henk.
  9. Hoi, Maak een database in access 2007 en stuit op het volgende probleem. het volgende is het geval. ik werk met een veld met een keuze knop, in mijn geval "country". het gaat over een time table van een Airport. dat geeft bijv. een keuze France aan. dan is de volgende tab een keuze knop met Airports Ik krijg het wel op het scherm ........ maar ALLE Airports uit alle landen. Wil juist alleen de Airports zien die afhankelijk zijn van de vooraf gegeven invoer , dus France. en die ook net als voorgaande invoeren in het record. ben al vele dagen bezig en zoek me eigen suf op het internet. Hoop dat iemand me kan helpen. Henk.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.