Ga naar inhoud

pcharleyhouse

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over pcharleyhouse

  • Verjaardag 16-04-1941

pcharleyhouse's prestaties

  1. nu kan ik het nog niet maar...................als u het mij kenbaar maakt hoe dat te doen wil ik het graag proberen.
  2. dank voor het bericht met de uitleg. helaas staat er geen vinkje in het vakje. wat nu ?? e.e.a draaid op vista. ik denk dat het gekomen is doordat ik bij het opstarten een installatie cd in de lade had zitten.
  3. dank voor het bericht. dat had ik reeds gedaan echter zonder resultaat. wat nu ??
  4. het betreft een dell inspiron 530 pc. bij dell krijg ik te horen dat de pc opnieuw geïnstalleerd moet worden. dit lijkt mij wel erg heftig. via dit meesterlijke medium zou ik erg graag een wat plezieriger oplossing vernemen. e.e.a draaid op vista. ik denk dat het gekomen is doordat ik bij het opstarten een installatie cd in de lade had zitten. wie durft het aan ?? willem
  5. het betreft een dell insperion 530 pc. bij dell krijg ik te horen dat de pc opnieuw geinstalleerd moet worden. dit lijkt mij wel erg heftig. via dit meesterlijke medium zou ik erg graag een wat plezieriger oplossing willen vernemen. wie durft het aan ?? willem
  6. dank voor de reacties. ik heb maar een systeem hertstel plaats laten vinden en hij start weer als vanouds. het is niet helemaal bevredigend maar dat moet dan maar een keertje. veel dank voor jouw inzet.
  7. helaas ben ik niet geholpen. ik denk dat een ieder wel weet hoe je een pc netjes afsluit. het probleem is ontstaan doordat er bij het opstarten van de pc nog een installatie dvd in de lade zat. volgens mij, maar ik ben enorme leek op dit gebied, start de pc nu in veilige modus. graag wil ik weer als vanouds de pc lekker opstarten.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.