Ga naar inhoud

a.caers

Lid
  • Items

    70
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Recente bezoekers van dit profiel

De recente bezoekers block is uitgeschakeld en zal niet meer getoond worden aan gebruikers.

a.caers's prestaties

Enthousiasteling

Enthousiasteling (6/14)

  • Eerste post
  • Actief
  • Gespreksstarter
  • Week één klaar
  • Een maand later

Recente badges

0

Reputatie

  1. beste ik ben al een stap verder geraakt ik heb contact personen van outlook naar google gekregen er stonden er maar enkelen in,maar ik zit weer vast om ze te exsporteren naar thunderbird als ik de volg wijzen volg moet ik naar de oudere versie gaan en daar zit ik weer vast om daar maar 11 contact personen staan ,je kan zien wat ik bedoel in de bijlagen. Andre. Beste ik heb ondertussen niet stil gezeten met het zoeken voor oplossingen,en ik denk dat ik nu dichtbij de oplossing sta, ik heb in mailbird een kopie kunnen maken van de contactpersonen en naar mijn email adres heb kunnen sturen ,maar nu zit ik weer vast ,hoe krijg ik nu deze contacten in mijn mail in de juiste map waar ze erkend worden om in Thunderbird te importeren ,kan u me daar mee helpen ??? in dit bericht plaats ik een klein kopie van het adres contacten boek van uit de mail. . Balance Proximus.vcf BEGIN:VCARD VERSION:3.0 N:Proximus;.;Balance;; FN:. Balance Proximus Beste waarom krijg ik geen hulp meer ??? Als u me niet verder kan helpen kan u me dit vertellen. Andre. is dit de reden dat ik geen contact meer kon maken whitelist www.pc-helpforum.be in je adblocker. ik denk dat dat ik het uit heb gezet wanneer is het uit moet dit blauw aanstaan voor uit of aan in firefox
  2. ik hier juist staan postvak in outlook mail ,is dat dan geen outlook programma, als ik nu de grote versie van outlook installeer kan die dan niet die contactpersonen ophalen ??? sorry ik weet niet hoe ik dat moet doen zal morgen bij google opzoeken hoe contactpersonen kan verplaatsen heb hier ook problemen op u site moet altijd wachten voor dat er een nieuw venster open gaat om te antwoorden tot morgen.
  3. ik bedoel hoe ( Maar wie weet dat MS Office Outlook versie xxx is geïnstalleerd op jouw pc, ga maar eens na.) als ik het open doe staat daar postvak in outlook mail ik kan zo snel niet volgen als ik elkeer naar de sate moet gaan op mail kan ik sneller reagreren
  4. ik hier juist staan postvak in outlook mail ,is dat dan geen outlook programma, als ik nu de grote versie van outlook installeer kan die dan niet die contactpersonen ophalen ???
  5. hoe er staat wel boven kant, als ik het open postvak in outlook mail
  6. ik zie hier juist staan postvak in outlook mail ,is dat dan geen outlook programma, ( Als ik goed zie dan gebruikt je de Mail app van Windows 10? ) als ik nu de grote versie van outlook installeer kan die dan niet die contactpersonen ophalen ??? Andre.
  7. kan ik nu geen ander email program installeren waar die een voudigd opgevraagd worden of het zelf installeren ,ja ik heb ook nog een google en een yahoo email adres dat ik nooit gebruik om iets te verzenden en ik weet niet of daar het volledige contact personen instaan ??? zou dit en oplossing zijn ???
  8. niet meer te vinden ik geloof dat ik dat spijtig genoeg heb verwijdert omdat het bureelblad stond heb er al achter aan zoeken geweest vind het niet meer terug. Andre.
  9. als dat er nog moest opstaan was he al lang opgelost zonder u hulp ,ik heb ze toen van live naar deze 2 gebracht de andere is waar ik die foto van gemaakt heb en waar u dan hebt geantwoord Als ik goed zie dan gebruikt je de Mail app van Windows 10? Klopt dat? Je noemde Outlook, maar ik vermoed dat het om een Microsoft-account gaat (zoals live.com, hotmail.com, msn.com, live.nl, msn.nl, outlook.com & live.com, of .be gaat; en NIET het e-mailprogramma MS Office Outlook. En op de computer gebruikt je nog Windows Live Mail 2012? Klopt dat? maar ik weet het niet is allen een rot email programa waar je ook niets kunt vinden. heb vroeger zelf al een geprobeerd Windows live mail terug te installeren om zo de contactpersonen naar Thunderbird te brengen maar kreeg de contactpersonen niet meer in live mail. Andre Ga naar dit bericht
  10. als ik mijn gebruikers naam selecteer komt er contactpersonen te voorschijn als ik daar op klik ,geen zoekresultaten !!! foto bewust scheef genomen voor gebruikersnaam zie bijlagen
  11. Hallo is is me niet gelukt omdat ik op zeker moment de all contact niet kan vinden en de computer ook niet heb hem al naar die bestanden laten zoeken maar hij vind ze niet kijk in de bijlagen. Andre.
  12. Beste hoe kan ik dit doen privé-informatie verwijderen / camoufleren. Andre.
  13. Nee spijtig genoeg geen windows live mail meer die werkt toch niet meer ,ik gebruik nu mailbird maar wat op de sceen picture stond weet ik niet ik dacht een kleine versie outlook en daar wil ik van af , volgens u zou het Mail app van Windows 10? kan best,ik weet het niet ,mijn email adres is @live.be ik wil thunderbird gaan gebruiken maar ik kan van die twee anderen het adres boek niet naar thunderbird brengen en dat is mijn probleem,dus ik zou graag weten hoe ik die in Thunderbird kan krijgen . en hoe kan ik die echte outlook mail dowloaden mischien dat ik die ook wel eens wil proberen, kan ik nadien die Mail app van Windows 10? helemaal verwijderen ,en hoe ??? Andre.
  14. nee want in mijn outlook is dit niet te vinden Importeren en Exporteren en dat is juist het probleem hier picture van mijn outlook ik heb deze al helemaal doorzocht en kan het niet vinden
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.