Ga naar inhoud

Weber

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door Weber

  1. Het is gelukt hoor! Had het al eerder geprobeerd, alleen wist ik niet wat ik met die bestanden aan moest. Maar had gewoon even de readme moeten lezen dus. Na de installatie kwamen er meer resoluties vrij, waar mijn oude resolutie tussen stond. Dus blijkbaar was 1280X1024 toch niet de resolutie waar hij altijd op stond. Wat ik dan raar vind, hoe kan het systeem ineens die driver eraf gooien. Anyways bedankt voor je hulp!
  2. Dat heb ik dus ook al geprobeerd.. Alleen de laatste datum van het herstelpunt was een datum na het probleem. Dus dat heeft ook niks geholpen.. Kan het zijn dat mijn videokaart niet meer naar behoren werkt?
  3. Ik had beter aan moeten geven wat ik allemaal al heb geprobeerd. In het eerste bericht heb ik gezegd dat ik alles al heb geprobeerd. Onder alles bedoel ik, meerdere forums bekeken over het probleem. Drivers eraf gegooid en opnieuw geinstalleerd. In de tussentijd erachter gekomen hoe ik mijn display kan identificeren. Maar bij mijn beeldschermnaam staat mijn type er niet tussen. Dus heb ik super vga 1280x1024 gepakt, maar dat brengt ook geen verandering. Ook had ik als 1ste gezocht voor een schijfje voor mn beeldscherm, maar die hebben ze er helaas niet bij gedaan. Verder heb ik aangegeven dat mijn scherm 1024x768 als native resolutie aangeeft, wat toch echt 1280x1024 is bij een 19" scherm. Maar om op jouw vraag terug te komen. Ik kan mijn resolutie aanpassen zoals in jouw printscreen staat. Maar hij staat nog steeds op de resolutie waar hij al 5 jaar op staat. En dan is mijn vraag juist; hoe is het mogelijk dat mijn resolutie toch is veranderd? Want alles is wijder mijn taakbalk is smaller geworden, alles is gewoon gestretched. Websites zijn stretched, series die ik op mn pc kijk zijn ook stretched. De lettertype was vager geworden en gestretched. Wat een last voor mn ogen was, maar heb dat enigszins kunnen aanpassen. Hoop dat er toch een oplossing voor is. Sorry dat ik geen alinea's heb kunnen maken om het wat overzichtelijk te maken, maar blijkbaar doet mijn enter toets het niet in dit berichten venster.
  4. Nee heb geen installatie schijfje bij mn beeldscherm en Iiyama heeft ook geen drivers om te downloaden aangezien ze plug and play ondersteunen. Windows zegt dat de beste driver voor mn beeldscherm al is geinstalleerd. Maar even serieus, ik weet wel hoe ik de resolutie moet veranderen hoor, als het zo simpel als dat was, had ik me eigen niet speciaal op een forum geregistreerd.
  5. Bedankt voor je reactie, maar helaas heb ik geen XP dus werkt het zo niet bij mij. En ik geloof ook niet dat dat de oplossing is waar ik naar zoek.
  6. Hoi. MIjn beeldscherm is pas ontkoppeld geweest en bij het terug aansluiten is mijn resolutie veranderd. De letters waren vaag(wat ik met tweaken enigszins heb kunnen aanpassen) en mijn beeldscherm is net iets verwijd. Websites zijn verwijd en films blijken ook te wijd te zijn. Nu heb ik alles al geprobeerd en niks wil lukken. Ik heb een 19" Iiyama tft beeldscherm met een nvidia geforce gt 430. Als beeldscherm geeft windows een generic non-pnp monitor aan. Hoort hij daar normaal niet gewoon de naam van mijn monitor te weergeven? Plus in de nvidia settings geeft hij als native resolutie 1024x768 aan terwijl dat bij een 19" toch gewoon 1280x1024 hoort te zijn, waar hij nu op staat en altijd al heeft gestaan, dus waarom ervaar ik nu een te wijd scherm? Ik hoop echt dat iemand me kan helpen, want ik vind het vrij irritant.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.