Ga naar inhoud

Vraag.6

Lid
  • Items

    11
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Vraag.6's prestaties

  1. Wie kan mij helpen.

     

    ik werkop mijn laptop (Tochiba) met Windows Vista.

    De laatste tijd word ik geconfronteerd met de de melding

    "SD cleaner.exe- toegangspunt niet gevonden"

    wat ka dit betekenen en wat kan ik er aan doen.

  2. ik heb met succes muziek over kunnen zetten van mijn lenco platenspeler naar de computer. Deze draait onder windows 10. hoe kan ik nu de muziek van de pc overzetten naar mijn ipod?
  3. Ik wil graag fotos die ik binnen krijg via live mail en Gmail overzetten naar een USB stick of een map. Hoe kan ik dat voor elkaar krijgen?
  4. Goededag. Ik heb eental foto´s ontvangen via Gmail. Hoe kan ik deze foto´s nu overhevelen naar de map afbeeldingen? bvb dank
  5. Ha Clarkie, Onderstaand uitgevoerd. Het probleem blijft echter bestaan. Gr.
  6. Ha Clarkie, Ik heb de PC gestart in de veilige modus en ondertussen op F8 getokkeld. Het door mij omschreven probleem is dan niet anwezig. Hoe nu verder. Gr. Vraag.6
  7. Mijn PC loopt waarschijnlijk vast nadat hij is opgestart en alles heeft geladen. De muis weigert dan dienst en ook het toetsenbord geeft geen reactie meer. Wat zou dat kunnen zijn?
  8. Helaas, blijkt het bovenstaande probleem nog niet te zijn verholpen. Dus wie kan mij nog meer helpen? Alvast bedankt
  9. Hoi, Ik heb de muis op een andere USB poort aangesloten. Toen ik dat had gedaan kreeg ik de mededeling dat er een stuurprogamma werd geinstalleerd. Voorlopig werkt de muis. Vooralsnog h. bedankt Kweezie Wabbit!
  10. Wel lastig als de muis niet reageert en je moet alle uasbcontollers uitschakelen. Dus zou dit echt werken?
  11. Goedemorgen, Ik heb problemen met mijn muis. Als ik mijn computer (Desktop merk Acer) opstart verschijnt alles keurig, inclusief de cursor als pijltje op het beeldscherm. Na een minuut of drie, vier staat het pijltje stil en is er niets meer mee te doen cq aan te wijzen. Daarna verdwijnt het pijltje helemaal. Wat is hier aan de hand en wat kan ik er aan doen. Ik heb al een andere muis geprobeerd maar dat is precies hetzelfde. Help!!
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.