Ga naar inhoud

pa'tje

Lid
  • Items

    10
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door pa'tje

  1. op eender welk scherm krijg ik steeds een klein venster met een secury waarschuwing die ik telkens moet verwijderen, dit lukt niet altijd dan moet ik telkens naar windows taakbeheer gaan en de taak beeindigen ik ben maar een leek wat beterft compüters daarom graag geen te moeilijke uitleg a.u.b Dank bij voorbaat:dong:
  2. Dank voor respons, maar ik moet wel bekennen dat ik niet veel af weet van een compüter. XP of VISTA is voor mij latijn. Sorry
  3. bij mij worden de webpagina's geblokkeerd na 22Hr00. Het betreft een tweedehands pc van een drietal jaar oud. Dit probleem heb ik vanaf het begin. Muziek kan ik ook niet meer beluisteren. Normaal luister ik naar de zender Itunes. Het blokkeren gebeurt op hetzelfde ogenblik. 's Anderendaags is alles terug normaal tot het terug avond wordt.
  4. ik weet niet waar de fout zit, gisteren was het weer hetzelfde maar dan wat vroeger om 21Hr30
  5. dank voor je respons, waarschijnlijk heb je wel gelijk gezien ik tijdens de dag geen enkel probleem ondervind, pas na 22 uur vallen de webpagina's uit.
  6. Voor zover ik weet is niemand anders aan de pc geweest. Het is wel zo, deze pc is tweedehands gekocht. Komt van een ambtenaar. Bij hen worden hun pc's om de drie jaar vervangen waardoor de oude dan verkocht worden. Ik heb hem ongeveer een drietal maanden en de storing was toen ook reeds bezig.
  7. het gaat om alle webpaginas- ---------- Post toegevoegd om 17:55 ---------- Vorige post was om 17:53 ---------- itunes, de radiozender waarop ik muziek beluister zoals uit de jaren 50,60,en 70 wordt op hetzelfde tijdstip verbroken ---------- Post toegevoegd om 18:04 ---------- Vorige post was om 17:55 ---------- in ieder geval bedankt voor je respons
  8. bij mij verschijnt " kan webpagina niet weergeven" dit gebeurt elke avond na 22.00 uur
  9. Bij mij kan ik vanaf 22Hr13 geen webpagina meer openen. evenmin muziek beluisteren. Wat kan ik hieraan doen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.