Ga naar inhoud

magicworld

Lid
  • Items

    14
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

magicworld's prestaties

  1. Java staat er al op alleen door de update van pc is is er iets uin de naam van javascript veranderd Waardoor dit spel niet verder opent.
  2. Goedavond, Het gaat om het volgende ik heb voor dit spel https://www.spigo.nl/spelletjes/ludo/ java nodig. Het openen van aanmelden website doet hij wel. Maar dan moet ik een spel uitkiezen die ik spelen wil. Het is al keer voorgekomen tijdens een update dat dit hierna niet meer lukte. Ik weet nog dat iemand van pc winkel dit voor mij terug gezet heeft. Weet totaal niet meer hoe,wel dat dit spel toegevoegd werd in het java scherm ofzo. Of dat in zo bestandje java ingevuld moest worden. Hoop dat jullie mij kunnen helpen. Groetjes astrid
  3. Djw voor je antwoord al snap ik er nog niks van wat ik moet doen haha ben zo slecht met computers hoop dat ik er uit kom ,is er geen makkelijker manier misschien
  4. Hoi,ik heb per ongeluk pc keeper op me pc gezet en staat nu in software maar krijg hem niet meer verwijderd ,weten jullie hoe ik dit kan doen???
  5. donderdagavond gaan we er ff mee terug na de winkel na diegene die die hard schijf erop gezet heeft,ook mailwarebytes verwijderen en rec clean pro lukt niet eraf te krijgen dan geeft ie op error en dat ie iets mist.
  6. micro soft outlook versie2010 stond er op
  7. :top:gm lezer. Aangezien er een probleem was op me harde schijf heb ik deze moeten laten vervangen omdat pc er mee stopte. Nu een nieuwe harde schijf en winkel heeft zoveel mogelijk terug weten te zetten alleen me windows outlook niet. Hoe krijg ik deze er weer op terug zodat ik me emails weer kan lezen?
  8. Een vraag voor een zus van mij die wilde vanmiddag op haar pc maar die gaf aan dat ze niet op haar gebuikers account kon inloggen en een tijdelijk profiel kreeg maar hierdoor niet in haar bestanden kan komen en bij afsluiten ook alles weer kwijt is scan over heen gehaald systeenherstel gedaan geen resultaten mar zietr tijdens de scan wel de bestanden voorbijkomen. Hoe krijg ze de aanmekdingsaccount weer terug op haar eigen naam?ipv een tijdelijk profiel.
  9. dus eerdaags zegt hij doei hahaha en start niet meer op dus dat word eennieuwe schijf erin?
  10. heb de scan gedaan met die vakje en 1 vakje gaf hij aan rood met damaged
  11. ik heb dit gedaan maar is niet verholpen vandaag ook schrijfopruiming gedaan maar nog steeds de melding. OOK TIJDENS AAN ZETTEN VAN PC ZWART SCHERM MET HELE TEKST EN DRUK IK MAAR OP F1 DAN GAAT HIJ PAS NAAR BUREAUSCHERM TOE
  12. Goedemorgen. sinds gister krijg ik steeds de melding "Er is een probleem met de harde schijf gevonden"De details die hij weergaf was de melding: ST3750528AS volume c/d Kunnen jullie me zegge wat dit kan betekenen??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.