Ga naar inhoud

noizestyler

Lid
  • Items

    5
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

noizestyler's prestaties

  1. http://speccy.piriform.com/results/OzQpl7ITP1lFDHxnQZ61udb
  2. Hallo, ik heb 6gb ram op mijn pc, maar windows zegt dat er maar 3gb beschikbaar is en als ik een test doe om een game te spelen die 4gb nodig heeft is die test gefaald omwille dat windows zegt dat er maar 3gb in zit hoe kan ik maken dat er 6gb beschikbaar is. PS: heb al in bios gekeken en die zegt ook dat ik 6gb ram heb.
  3. opgelost, heb gewoon kabel moeten uitdoen van primaire harde schijf
  4. ik weet gewoon dat de harde shijf je windows sneller doet opstarten. de 2 andere harde shijven zijn van 1 tb elk maar als ik de pc start duurt dat even wat normaal niet is als ie opstart en de harde shijf doet helemaal niets meer. de bios vind blijkbaar ook de harde shijf niet.
  5. hallo, ik heb 3 harde shijven op mijn pc maar de primaire harde schijf crash altijd ( het is een dune harde shijf) nu is mijn vraag of ik de primaire harde shijf kan uithalen en de 2de harde shijf als primair kan gebruiken of niet, maar die 2 harde schijven zijn dikker dan die primair kan ik deze dan wel gebruiken als primair. dus hoe versteek ik alles van harde shijf zodat mijn pc dan terug werkt. Alvast Bedankt.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.