Ga naar inhoud

RobinN

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

RobinN's prestaties

  1. Euh, heb je daar het aankoopbewijs voor nodig? Weet niet of m'n ouders dat nog hebben? Zal aan m'n ouders vragen het nodige te doen bij Medion. Dank U voor de hulp Robin
  2. Herstelschijf gebrand en opgestart. Maar net als bij de gewone recovery (na taalkeuze) blijft hij hangen op de blauwe achtergrond na de keuze van toetsenbordindeling (heb Belgisch punt gekozen)!!!
  3. Press F11 to run recovery. Hij begint dan windows files te laden, maar blijft telkens onderweg hangen.
  4. Medion Akoya MD97772 (MSN 30012318). Moet ongeveer een jaar oud zijn. Bij F3 geeft ie onderaan hard disk recovery failed en moet ik gewoon opstarten tot ie weer vastloopt op het windows logo.
  5. Met of zonder die recovery cd's van Medion? Heb geen installatie DVD's van Microsoft zelf.
  6. Hey, Ik heb een Medion Akoya notebook met windows 7, maar die start niet meer op. Verder dan het windows logo raak ik niet en ook tijdens een recover met de hulp cd's blijft hij steeds hangen tijdens het proces. Mijn papa wil me niet direct helpen. Stonden geen belangrijke gegevens op, dus alle manieren zijn goed om een terug werkende windows 7 te krijgen. Groetjes, beetje-radeloze-Robin
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.