Ga naar inhoud

bollekesnoepie

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

bollekesnoepie's prestaties

  1. Hallo Asus, Nee is mij niet meer gelukt. Heb het geprobeerd maar ze blijven beschadigd. Ik begrijp nog altijd niet hoe het kan dat bestanden beschadigd kunnen worden door ze gewoon bij te snijden. Ik heb ze anders niet bewerkt, gewoon bijgesneden. Het is bijzonder jammer dat ik ze niet kan recupereren want het zijn foto's van mijn zoontje zijn 5de verjaardag. Toch bedankt voor de moeite om te reageren op mijn vraag.
  2. Kan er iemand mij helpen. Ik heb gisteren enkele foto's bewerkt (bijgesneden) in het programma Windows Live Photo Gallery. Nadat ik dat gedaan had, wilde ik mijn foto's posten op facebook maar zag dat enkele foto's zelfs niet meer zichtbaar waren op de thumbnails. Ik ben dan naar de map gegaan en bij iedere foto die ik heb bijgesneden krijg ik nu de volgende melding: "deze foto kan niet in Windows Live Photo Gallery worden weergegeven. Het bestand is mogelijk beschadigd of het bestandstype wordt niet ondersteund". Ik ben natuurlijk zo stom geweest om de foto's te verplaatsen van de SD geheugenkaart in plaats van te kopiëren zodat ik de originele niet meer heb. Is er een mogelijkheid om die foto's toch nog te recupereren of te herstellen? Liefst via een freewareprogrammaatje?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.