Ga naar inhoud

pchelp0x0

Lid
  • Items

    6
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

pchelp0x0's prestaties

  1. Ik heb me pc weer opnieuw geformatteerd en geherinstalleerd, hij pakt nu wel me windows licentie, dus dat is ook opgelost, norton ook fixed, pc loopt nu ook stabiel in tegenstelling tot eerdere installatie pogingen. Ik heb ook nog wat vital information betreft norton, ik gebruik al een paar jaar norton, wat me opvalt is dat windows updates niet kunnen worden geïnstalleerd als je norton als eerste op je pc installeert, dus als iemand problemen heeft met ze pc en norton en opnieuw installeren dienen deze eerst de updates van windows te downloaden voordat je norton installeerd, want je systeem raakt corrupt door een of andere manier (norten staat bekent om zijn problemen) Was trouwens ook de reden waarom ik de computer opnieuw ging herinstalleren, waren problemen met norton foutcodes enz en me systeem raakte corrupt aan alle kanten. In iedergeval bedankt voor de help en info, doei
  2. Het blijkt dat ik de Installatie ID krijg als ik mijn productcode invul. Het probleem is dat de product code niet werkt. Dus eerst moet mijn productcode werken voordat ik een installatie ID kan verkrijgen, als mijn product code werkt heb ik die installatie ID ook niet nodig, hoe krom kan dit.
  3. oke dat is mooi, ik probeer nu te bellen er naar toe, maar ze vragen de installatie nummers op, wat ik zelf alleen weet is de licentie code van me windows 8. dus ik moet de eerste groep nummers invullen, welke nummers zijn dat?
  4. godzijdank, heb via mijn account de software gedownload bij mijn product overzicht, heb me 300 dagen weer terug. heb je ook enig idee hoe lang het kan duren voordat mij windows word geactiveerd als ik bel naar hun?
  5. oke bedankt moet ik snel naar de appi om beltgoed te halen. ik heb Norton 360
  6. Ik heb tot 2 maal toe mijn computer geformatteerd en opnieuw windows geïnstalleerd. Alleen nu werkt mij productsleutel van Norton en windows niet meer. Hoe los ik dit op? vriendelijke groet,
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.