Ga naar inhoud

Sindbad

Lid
  • Items

    21
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Sindbad's prestaties

  1. Het probleem is opgelost. Dank zij jullie hulp heb ik contact opgenomen met de Adobe helpdesk. Mijn account werd gereset Dank u wel!!
  2. Goed mogelijk. Kan ik via bovenvermeld scherm een oplossing vinden? Ik vind uitsluitend info over itunes.
  3. Ik heb een Sony ereader gekocht en er ebooks op overgezet via pc. Die had ik al eerder gekocht en op andere toestellen geopend (tablet, bebook etc). Dus dat ging perfect. Op deze ereader krijg ik echter geen toegang tot sommige van die boeken die beveiligd zijn door DME. De ebooks worden bewaard in een ADE database wat op zich geen probleem zou mogen zijn want ik had mijn AdobeID ingegeven. Het toestel zegt van contact op te nemen met Sony maar op hun CS zeggen ze dat het een Adobe probleem is. Ik denk het niet. Kan iemand me hierbij helpen? Dit is niet dramatisch maar er zou toch een oplossing moeten voor zijn? Alvast bedankt voor de hulp! Sindbad
  4. Ik heb exact jouw stappen gevolgd en het is met gelukt met een pdf boek! Hoera! Het lukt me echter niet met een ACSM boek Het blijft in acsmformaat weergegeven... Misschien een andere werkwijze?!
  5. Ik ga dat gedeelte nu lezen. Op mijn notebook lukte het niet van versie 11.1te installeren; op de gewone pc wel.
  6. De originele epubs kan ik lezen in de Bluefire reader, maar niet de pdfs die via ADE naar epubformaat zijn omgezet. Die kan ik niet toevoegen.
  7. Geen probleem om pdfs op te slaan in ADE, maar bij het "toevoegen" van ebooks naar de bluefire reader, loopt het steeds mis. Dan wordt er een venster van de pc geopend... Het slepen helpt ook niet.
  8. Sorry, hoor, maar ik ben er nog eens terug. Ik heb je volledige "link" nog eens gelezen en zelfs afgedrukt om zeker te zijn dat ik alles goed deed, maar mijn probleem blijft waar je zegt hoe in itunes, via de apps naar bluefire reader te gaan en dan ebooks toe te voegen. Dat lukt me perfect zolang het geen adobe ebooks zijn! (Ik zie ook de app van waaruit ik de ebooks gedownload heb, en ik zie de ebooks, maar ik krijg ze niet naar de bluefire.... Ter verduidelijking: die bepaalde ebooks staan wel in mijn ADE. Wat doe ik nu nog fout of welke stap heb ik overgeslagen?
  9. Ik heb de link nog eens doorgenomen maar ik ben er niet wijzer uit geworden. Epub books kan ik in de bluefire reader downloaden (zoals naar de gewone bib op de ipad) maar niet de pdf ebooks (die ik via de "adobe digital editions" nu wel op de ereader kan lezen!) Sorry hoor!
  10. Ik heb het opgelost gekregen via een andere pc maar hoe krijg ik nu die ebooks in de bluefirereader? De overige staan in de gewone bib.
  11. Dit probleem staat volgens mij los van mijn acsm-probleempje. Als ik ipad en pc aansluit om te synchroniseren krijg ik volgend bericht: "de ipad kan niet worden gebruikt omdat hiervoor itunes versie 11.1of hoger is vereist. ga naar Apple - iTunes - Alles wat je nodig hebt om jezelf te amuseren. om de nieuwste versie van itunes te downloaden" ik heb dat gedaan op de pc en op de ipad had ik al eerder een update uitgevoerd. Toch werkt het niet. Kan iemand me helpen hierbij?
  12. Dank voor uw hulp. Ik heb de boeken op mijn pc en ereader kunnen downloaden (lezen) maar op de pc vroeg itunes om een versie 11.1 te downloaden. Ik had dat al eerder gedaan op de ipad, maar de installatie op de pc nu heeft me niks geholpen. Nu kan ik niet meer syncroniseren tussen die twee...
  13. Net een paar ebooks gekocht in ACSM zonder te letten op het formaat. Kan ik ze converteren naar Epub?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.