Ga naar inhoud

Snutje

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Snutje's prestaties

  1. Bedankt voor de reactie ! Dat is dus raar : Als ik een game aan het spelen ben ligt het eraan League of Legends : Dan is mijn pc muis stil Warcraft 3 : Daar maakt hij wel weer dat geluid Ik snap er niks meer van, maar gelukkig weet ik waar het vandaan komt, en zal de voeding vervangen.
  2. Hallo ! Sinds gisteren maakt mijn voedingsblok rare geluiden, als ik mijn windows opstart begint mijn voedingsblok na 2 minuten dit rare geluid te maken, het is niet constant maar heel random. Als ik met mijn muis scroll terwijl dit geluid uit mijn pc komt, veranderd het geluid. Ook heb ik mijn pc in de zijn bios laten draaien voor 5 minuten, zonder problemen, en zonder geluid ! Ook hoor ik het geluid van mijn pc door mijn headset. 00:18 seconden en 00:45 is het geluid goed te horen. Tot nu toe geprobeerd : Geluidskaart uitschakelen Alle onderdelen losgekoppeld en schoongemaakt Geformatteerd Alle kabels vervangen Ander stopcontact Opgestart zonder hardware ( muis/toetsenbord ) Maar niks had effect Ik hoop dat iemand mij hierbij kan helpen !
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.