Ga naar inhoud

Fietjefie

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Fietjefie's prestaties

  1. Ik heb het idd gedaan zoals je zegt, met uitzondering dat ik niet alles heb beveiligd. Mag ook niet omdat ik een deel wil vrij te bewerken laten (ze moeten zelf delen uit een tabel daar kunnen copy pasten, ev deleten, ...). Dus ik heb gewerkt met secties en secties geselecteerd die beveiligd dienen te worden.
  2. Ben al een tijdje aan het sukkelen met het maken van een formulier in word 2010. Ik heb alle "nieuwe" besturingselementen gebruikt. Alles werkte bij mij prima. Maar bij collega's die word 2007 gebruiken lukte de aankruisvakjes niet. Dus ik heb dan de "oude" besturingselementen gebruikt. Ook de tekstvelden heb ik moeten veranderen in oude besturingselementen opdat die nog werkbaar zouden zijn. Ik dacht het probleem opgelost te hebben door dus over oude besturingselementen te gebruiken. Bij mij lukt alles (word 2010) maar gebruikers v word 2007 kunnen na beveiliging geen enkel tekstvak invullen. Weet iem wat ik verkeerd doe?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.