Ga naar inhoud

ionutz

Lid
  • Items

    3
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

ionutz's prestaties

  1. Geen probleem heb het al een tijdje afstaan aangezien het niet wilt meewerken. Ik kan deze router zien op alle apparaten als de wifi opstaat naast de normale van Mobistar. Ik kan er ook op verbinden, mr het geen geen toegang tot het internet enkel op die laptop en gsm. Ook is deze niet beveiligd zoals die van mobistar, het is een 'openbaar onbeveiligd' netwerk. daarom dat het nu ook af staat, aangezien ik er ook geen wachtwoord op kan zetten.
  2. Bedankt voor uw reactie! Ik zou niet ween hoe ik dat moet doen. Het is een 'USRobotic Wireless ADSL2+ Router'.. Wat ik me wel afvraag is waarom het op mijn ene laptop wel werkt maar op mijn andere niet. Ook heb ik opgemerkt dat het op mijn vaste PC ook werkt. Dus het werkt slechts niet op de Asus en op mijn gsm..
  3. Hallo, ik heb een nieuwe router aangesloten op een bestaande van mobistar. Deze werkt als nieuw wifi-punt. Probleem is dat ik hierop slechts kan met mijn HP Pavilion en niet met mijn asus en/gsm. Het verbindt wel, mr het heeft geen internet. Ook vraag ik me af hoe ik 2e router kan beveiligen aangezien deze onbeveiligd staat (hoewel hoofdrouter beveiligd is) Voorbaat dank
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.