Ga naar inhoud

Panda007

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Over Panda007

  • Verjaardag 26-06-1983

Panda007's prestaties

  1. Dag Clarkie, Ondertussen is het me gelukt om de vistaprint en skynet-accounts in een aparte postvak-in te laten komen. Dit was heel simpel: Als je bij Accountinstellingen op de desbetreffende account klikt, staat onderaan op welke locatie de nieuwe e-mailberichten worden bezorgt. Ik heb dan onder de map 'postvak-in' afzonderlijke submappen gemaakt en deze geselecteerd. Voor verzonden berichten heb ik geen opsplitsing. Dit komt allemaal in dezelfde map terecht. En ook kan ik het verzonden bericht enkel raadplegen van waar ik het bericht heb verstuurd, dus in outlook, op mijn smartphone of op de site van vistaprint. Dit is wel lastig. Voor Hotmail heb ik die Outlook-connector geïnstalleerd via de link die je hebt opgegeven. Dit werkt zoals het moet.
  2. Het zijn niet allembei Vistaprint accounts. Ik weet niet wat die van het werk juist is, maar ik ben er zeker van dat het geen Vistaprint is. De server van uitgaande berichten is trouwens relay.skynet.be. Die instelling om berichten op de server te bewaren heb ik juist aangepast. Ik heb een testmailtje gestuurd vanuit mijn hotmail account, het geopend in mijn outlook en nadien stond het inderdaad nog in Vistaprint. Dus hiervoor al bedankt
  3. Hallo, Ik heb op mijn pc op kantoor Microsoft Outlook staan waarop ik mijn e-mails van het werk bekijk. Ik ben ook zelfstandige in bijberoep en heb hiervoor een e-mailaccount bij Vistaprint. Nu heb ik in Outlook een extra account aangemaakt om mijn mails van Vistaprint daar ook te kunnen bekijken en versturen. Nadat ik dit had ingesteld, begon Outlook alle mails die in het Postvak in van Vistaprint stonden te laden en werden zij gewoon tussen mijn andere mails gezet. Er is dus geen opsplitsing van de twee emailadressen. Wanneer ik nu gewoon langs internet naar mijn Vistaprint-account ga, zijn alle mails daar uit de postvak in verdwenen! Weet er iemand hoe ik dit kan terugdraaien. Hoe ik deze mails dus terug in mijn Vistaprint krijg? Kan er iemand me dan raad geven hoe ik het beste mijn accounts instel en beheer? Ik heb dus twee zakelijke e-mailadressen, één van het werk en één van mezelf en ook heb ik een hotmail-account voor mijn private mails. Ik zou deze graag alle drie in mijn outlook kunnen openen en versturen. Maar wel zodat ik ook nog via internet, wanneer ik niet op kantoor ben, al mijn mails (ook degenen die via outlook geopend en verstuurd zijn) kan openen. En opgesplits per e-mailadres. Ik heb een Android smartphone en hier wil ik ook graag al mijn mails op kunnen openen. Momenteel heb ik mijn zakelijke mails ingesteld op de standaard-emailapplicatie die op de smartphone stond. Dit werkt goed, alleen kan ik enkel de verzonden emails zien die met mijn smartphone zijn verzonden en niet die ik via de pc heb verzonden. Kan dit anders? De hotmail gebruik ik gewoon via de hotmail (outloo)-applicatie in dit werkt goed. Alvast bedankt voor de reacties.
  4. Het heeft gewerkt als je dat bedoelt.
  5. Ik heb het probleem met twee cd's. Deze zijn beide van het merk Emtec en ma. 1,5 jaar oud. Ze zijn nog in goede staat.
  6. Ik heb een cd met foto's waarvan ik niet alle foto's kan lezen of overzetten op de harde schijf. De cd openen duurt heel lang, maar uiteindelijk worden de pictogrammen toch zichtbaar. Maar de foto's dan openen lukt niet. Het is me wel gelukt van sommige foto's op de harde schijf te kopiëren, maar bij een deel van de foto's lukt dit ook niet. Als ik eerst een programma zoals nero of office picture manager open en van daaruit de foto's probeer te openen, blokkeren die programma's. Is er een manier om deze foto's toch nog te redden?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.