Ga naar inhoud

d'artagnan

Lid
  • Items

    2
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

d'artagnan's prestaties

  1. Het getal 15 staat achter Inbox en ik heb inderdaad nagekeken of de rangschikking niet gewijzigd is en de mails onderaan binnenkomen ipv bovenaan. Niet het geval dus. Ik heb ook de Rules nagekeken maar daar is evenmin iets actief (de mails worden dus niet automatisch ergens naartoe gestuurd. Het getal zou dan trouwens moeten minderen ook). Als ik een "markeer alles als gelezen" doe, verdwijnt het getal maar enige tijd later staat er opnieuw een getal zonder overeenstemmende mails in vet.
  2. Bizar geval. In Outlook 2010 staat in de linkerkolom naast Inbox in het blauw het getal 15 tussen haakjes. Dus 15 ongelezen mails. Als ik echter ga kijken in mijn inbox, dan staat er niets in vet weergegeven. Dus ik zie geen ongelezen mails. Als ik er een test mail naartoe stuur vanop een andere PC verandert het getal naar 16 en zie ik de test mail in vet verschijnen. Als ik hem open gaat het getal terug naar 15. Heel normaal dus. Maar waar zijn die 15 zogezegde ongelezen mails ??
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.