Ga naar inhoud

lydia

Lid
  • Items

    7
  • Registratiedatum

  • Laatst bezocht

Alles dat geplaatst werd door lydia

  1. Mijn pc start zeer traag op, wat kan hiervan de reden zijn? Heb nog 5,20gb = 10% beschikbaar op de c schijf en 90% op de d schijf. Is hier iets aan te verhelpen?Graag enige hulp aub Dank bij voorbaat
  2. Printer doet het niet meer. Heb nieuwe inktpatronen gestken en sindsdie doen de kleuren het niet meer. Als ik een dokulent met bijlage wil afprinten, krijg ik het eerste blad afgeprint maar de bijlage willen maar niet printen Kan mij helpen aub Heb de printer er a eens uitgegooid en terug geinstalleerd maar zonder resultaat Wat kan ik hieraan verhelpen?
  3. Het gaat om beveiliginsupdates voor windows vista en update voor windows vista
  4. het gaat om updates kb905866-956802-960714-95738-958623-958624-955839 deze zijn steeds mislukt
  5. Ik krijg altijd de melding updates configureren - fase 1 van 3 - schakel de pc niet uit. Dit duurt ongeveer 5 a minuten. Daarna schakelt de pc zich vanzelf uit, als ik hem dan terug aanzet krijg ik een scherm met de volende meldingen:MSI recovery manager, windows system recovery optics, exit. Als ik op heet eerste druk krijg ik een cherm met de volgende melding: the action will restore your pc back t original nb manufact. settings. Al files and settings will be lost. Are you sure to cntinue? ok or cancel. Ik durf niet op ok te drukken, dus ik druk op cancel en dan krijg ik Kan windows niet opstarten. Druk ik op recovery dan krijg ik ee scherm OPSTARTHERSTEL MET DE MELDING? UW PC KAN NIET WORDEN OPGESTART. uW PC WORDT GECONTROLEERD OP PROBELEMEN. Als dat gedaan is, start hij wel terg automatisch op Welk is mijn probleem en wat kan ik hieraan doen?
  6. Ik beschik over een laptop MSI L735 met Windows Vista en een ADSL aansluiting. Ik krijg dagelijks, 's avonds, de melding dat er updates beschikbaar zijn. Er komt op mijn scherm telkens als ik dan wil afsluiten 'updates configureren'. Ik laat dat dan maar gebeuren, dat duur toch zo'n 5 a 10 minuten telkens, en telkens gaat het om 3 updates. Als dat dan gedaan is, krijg ik elkens een scherm met de melding 'window recouver'. Daarna krijg ik op mijn scherm een kader met de melding 'PC KAN NIET WORDEN OPGESTART EN ZAL OP PROBLEMEN WORDEN GECONTROLEERD EN ALS ER PROBLEMEN GEVONDEN WORDEN ZULLEN DEZE AUTOMATISCH DOOR SYSTEEHERSTEL HERSTELD WORDEN.' Dit duurt dan weer zo'n 5 a 7 minuten. Wat is hiervan de oorzaak of beter gezegd wat is het probleem en wat kan ik hieraan verhelpen? Hartelijk dank bij voorbaat Lydia
  7. Krijg dagelijks e maken met bericht van updates. Ik laat de pc zijn gang gaan, maar als dat gedaan is komt er telkens een scherm van systeemherstel, is dat normaal? Ik weet niet meer wat gedaan......hoe kan ik dit verhelpen?
×
×
  • Nieuwe aanmaken...

Belangrijke informatie

We hebben cookies geplaatst op je toestel om deze website voor jou beter te kunnen maken. Je kunt de cookie instellingen aanpassen, anders gaan we er van uit dat het goed is om verder te gaan.